За бърза поръчка 24/7:
0879 353 677

Меню
Меню
Отзиви за Нарине Бейби, активни пробиотици

21.06.2021 09:56:02

Отзиви за Нарине Бейби, активни пробиотици

Здравейте, благодаря за чудесните продукти на Медбио. Сина ми е с дисбактериоза и откакто давам пробиотиците на Медбио, симптомите му изчезнаха. Наскоро беше с чревна инфекция и му давах Сахаромицес буларди и Метабиотик на Медбио. Симптомите му отшумяха за 2 дни. Благодаря още веднъж за прекрасните продукти! Препоръчвам ги с две ръце!
Започнахме с " Нарине бебе " от 4 ден след раждането. Избегнахме колики.
Бебето се чувства много добре. Взимаме вече втори път Нарине бебе + Инулин. 
Изключително съм доволна от отношението и професионализма. Използвахме капките за колики и още от първия ден имаше ефект.
Много съм доволна от пробиотика, пробвах други продукти, само този помогна. Обслужването е уникално на представителите.
Просто с една дума УНИКАЛНИ!
Нашият бебчо имаше ужасно силни колики, още от първият месец. При второто прилагане на капките той за пръв път спа спокойно без силен плач, превиване и изчервяване.
Искам да кажа едно голямо БРАВО!
Ползвахме ги изключително доволни сме. Коликите спряха за 3-4 дни.
Ползвахме ги и коликите спряха за три дни.
Изключително доволна съм от продуктите на Медбио+, семейството ми е използвало
почти всички. Малкият ми син, от 3 месечна възраст разви атопичен дерматит, който успешно излекувахме с пробиотиците, мазилата и съветите на компетентния персонал на
Медбио+! Горещо препоръчвам и филтъра за душ, положително повлия на децата и на мен самата.
Прекрасно отношение, добри съвети и най-вече прекрасни продукти!
Моля, останете верни на себе си и дръжте високото качество на продуктите!
 
 
В моето семейство сме пробвали 3 пробиотика и смея да твърдя ,че са уникални. Нарине лейди ми реши проблем , от който не можех да се отърва дори след няколко консултации при специалисти ,а след медикаментозно лечение проблема се засили многократно. Бебето беше със силни колики и от Нарине бейби видях облекчение още на първата вечер от използването му. Нарине адълт поръчах за голямата ми дъщеря и от него имам положителни резултати. Като цена за продукт ,който не познаваш и разчиташ на положителни коментари също от непознати, искам да кажа:
Продуктите са чудесни и не съжелявам ,че съм ги закупила, заслужават си парите!
 
 

и при моето тримесечно бебе коликите спряха като започнах да давам пробиотиците 

 
 

Зорница Цолова  препоръчва Медбио+.
21 ч. · 
С пробиотика с живи бактерии за една седмица забравихме за коликите! Невероятни!
 

 

Velina Pancheva Потвърждавам мнението! Капките за нос са страхотни, пробиотиците за стомахчето също!

 

 

Много съм доволна от капките за колики страхотни са

 

Здравейте, сърдечни благодарности за пробиотика за колики Нарине бебе. Препоръчвам с две ръце, наистина са най-добрите. Благодаря ви.

Здравейте, изключително доволна съм от продуктите. Ползвала съм бебешките пробиотици, назалните капки с които преборихме двуседмична хрема.

 

Много съм доволна от Нарине пробиотик за колики. Имахме ужасни колики, но благодарение на Нарине забравихме за тях.Препоръчвам на всяка майка, която иска да има усмихнато дете.

 

Благодаря на нещата случващи се "случайно" и на една също така случайна среща!
Използвах проботиците Нарине бейби и проблем с колики почти не усетих. Дъщеричката ми беше и все още е със спокойно коремче, препоръчах на приятели и познати, които също използваха и ефект ИМАШЕ!

 

Капките за бебешки коли са прекрасни и вършат чудеса. Малкото ми момче страдаше от ужасни колики и денем и вечер, използвах какво ли не за облекчаване на състоянието му, но без резултат. След приема на Нрине бебе, още на пети-шести ден коликите почти изчезнаха. Благодаря ви за прекрасните продукти и страхотното обслужване!
 

Luiza Tancheva Вече трети курс започвам и съм много доволна. Бебка е на 2 месеца и 1 седмица.Вече трети курс започвам и съм много доволна. Бебка е на 2 месеца и 1 седмица.
 
Медбио+ Luiza Tancheva Здравейте. Радваме се, че сте доволни от нашите продукти, но какво налага ползването на три курса?
Нищо лошо няма да се случи и при такова ползване, но един комплект "Нарине бейби" Ви е напълно достатъчен, за да се заселят полезните бактерии, защото нашите пробиотици са само закваска. Както един път заквасваме мляко, така с нашите пробиотици един път слагаме стартерна култура в дебелото черво. Нашите пробиотици са течни, на водна основа, със съвсем живи бактерии, заедно с храна за тях, съхраняват се само в хладилни условия, транспортират се в топлоизолиран кашон с акумулатор на студ вътре, със срок на годност 4 месеца, защото толкова живеят пробиотичните бактерии, и по тези причини се заселват бързо и остават в дебелото черво, за да работят в полза на целия организъм, докато нещо не ги унищожи отново /най-често антибиотици/.
След заселването всичко по-нататък зависи от храненето на бактериите. Ако бебето е на кърма, полезните бактерии има с какво да се хранят.
Ако е на адаптирано мляко, трябва по съвсем малко да му давате 2-3 месеца "Медбио+Инулин" - това са растителни фибри, храна за бактериите.
Бъдете здрави! Екип на Медбио+
 

Аз препоръчвам силно!
Това беше нашето спасение.
Пробваме всеки продукт на пазара, единствено Пробиотиците Нарине помогнаха и колики нямаше малкия!
 

 

Благодаря на целият екип на Медбио+ за това, че си имаме спокойно бебче без колики! Коликите бяха силни и той плачеше денонощно.
Пробиотиците подействаха още на третия ден и бебето се успокои!
 

Страхотни! Коликите ни мъчиха още от болницата, но с пробиотиците забравихме за тях само за няколко дни.
Благодаря ви че ви има.
 

 

Цеци, аз давах пробиотик на малкия, коликите значително намаляха, а сега чакам и по-дълготраен ефект, като станат 20 дни откакто съм го започнала.
На Алекс слагах капки и се замислям и на нея да й взема и пробиотик.Ефект има със сигурност!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Линк към оригинала: 

https://www.facebook.com/www.medbio.life/inbox/?mailbox_id=1931812907124730&selected_item_id=2001261523513201

 

 

Линк към оригинала: 

https://www.facebook.com/www.medbio.life/notifications/?section=activity_feed&subsection=recommendation&target_story=S%3A_I1181443204%3A10217166837061305

 

Линк към оригинала:

 https://www.facebook.com/www.medbio.life/notifications/?section=activity_feed&subsection=recommendation&ref=notif&target_story=S%3A_I1572003

Капките NARINE BABY MAXIMUM PROBIOTIC + NARINE BABY ESSENTIAL PROBIOTIC са изключително ефикасни, за разлика от други капки, които съм давала на детето ми.
Коликите значително намаляха!
Препоръчвам!

 

Факт е, че след курса, който направи моето дете с Нарине бейби, се излекува

 

 

Оригинала можете да видите в темата на БГ-мама

"Наринé" – живите пробиотици. Решение при дисбактериоза, колики, запек и колити. - пост № 210

 

Отзив от д-р Магдалена Трифонова

 

Отзив от Георги Митев
 
Искам да Ви осведомя за продуктите Нарене, които аз и моето семейство използвахме когато ни сe роди малката Лора.Пробвахме най-различни капки против колики, но нищо не помогна. Споделих с Иван Лесев и той ми препоръча живите пробиотици Нарине.Вземах ги с голямо недоверие, но три-четири дни след тяхното използване бебето започна да спи спокойно и да няма колики, а след това аз и моето семейство се доверихме на Иван Лесев и използвахме капките за нос, таблетките за подагра и стави, които препоръчах на мои приятели и те са много доволни.Просто искам да кажа едно благодаря на Иван Лесев и неговите продукти.Те помагат на хората!

                       

 

Отзиви

Отзиви

Отзиви за Нарине Бейби, активни пробиотици

Отзиви за детоксикация-нов

,, ,, 2023-02-24T21:49:59+02:00 Отзиви за Нарине Бейби, активни пробиотици

<div></div> <div></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/narine-probiotici.jpg" /></div> <div></div> <div><span>Здравейте, благодаря за чудесните продукти на Медбио. Сина ми е с дисбактериоза и откакто давам пробиотиците на Медбио, симптомите му изчезнаха. Наскоро беше с чревна инфекция и му давах Сахаромицес буларди и Метабиотик на Медбио. Симптомите му отшумяха за 2 дни. Благодаря още веднъж за прекрасните продукти! Препоръчвам ги с две ръце!</span></div> <div></div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/koliki-62f0aafa2c90e.jpg" /></div> <div></div> <div>Започнахме с " Нарине бебе " от 4 ден след раждането. Избегнахме колики.</div> <div></div> <div></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/-62e9876bb1e75.jpg" /></div> <div>Бебето се чувства много добре. Взимаме вече втори път Нарине бебе + Инулин.&nbsp;</div> <div></div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/koliki-62a6ccf455358.jpg" /></div> <div></div> <div><span>Изключително съм доволна от отношението и професионализма. Използвахме капките за колики и още от първия ден имаше ефект.</span></div> <div></div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/bebeski.jpg" /></div> <div></div> <div>Много съм доволна от пробиотика, пробвах други продукти, само този помогна. Обслужването е уникално на представителите.</div> <div></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/koliki.jpg" /></div> <div></div> <div>Просто с една дума УНИКАЛНИ!</div> <div>Нашият бебчо имаше ужасно силни колики, още от първият месец. При второто прилагане на капките той за пръв път спа спокойно без силен плач, превиване и изчервяване.</div> <div>Искам да кажа едно голямо БРАВО!</div> <div></div> <div></div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/bejbi.jpg" /></div> <div><span style="color: #000000; font-family: Tahoma, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">Ползвахме ги изключително доволни сме. Коликите спряха за 3-4 дни.</span></div> <div></div> <div></div> <div></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/narine-bejbi.jpg" /></div> <div></div> <div>Ползвахме ги и коликите спряха за три дни.</div> <div></div> <div><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/produkti.jpg" /></div> <div></div> <div></div> <div>Изключително доволна съм от продуктите на Медбио+, семейството ми е използвало<br />почти всички. Малкият ми син, от 3 месечна възраст разви атопичен дерматит, който успешно излекувахме с пробиотиците, мазилата и съветите на компетентния персонал на<br />Медбио+! Горещо препоръчвам и филтъра за душ, положително повлия на децата и на мен самата.<br />Прекрасно отношение, добри съвети и най-вече прекрасни продукти!<br />Моля, останете верни на себе си и дръжте високото качество на продуктите!</div> <div></div> <div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div>&nbsp;</div> </div> <div></div> <div><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%203%20%D0%B2%201.JPG" /></div> <div>&nbsp;</div> <div> <div>В моето семейство сме пробвали 3 пробиотика и смея да твърдя ,че са уникални. Нарине лейди ми реши проблем , от който не можех да се отърва дори след няколко консултации при специалисти ,а след медикаментозно лечение проблема се засили многократно. Бебето беше със силни колики и от Нарине бейби видях облекчение още на първата вечер от използването му. Нарине адълт поръчах за голямата ми дъщеря и от него имам положителни резултати. Като цена за продукт ,който не познаваш и разчиташ на положителни коментари също от непознати, искам да кажа:</div> <div>Продуктите са чудесни и не съжелявам ,че съм ги закупила, заслужават си парите!</div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div>&nbsp;</div> <div><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/31%2C05%2C2021.jpg" /></div> <div>&nbsp;</div> <div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/14%2C12%2C20.JPG" /></p> <p>и при моето тримесечно бебе коликите спряха като започнах да давам пробиотиците&nbsp;</p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> </div> </div> <div><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/16_03_21.jpg" /></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div>&nbsp;</div> <div> <div>&nbsp;</div> </div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/12%2C11%2C2020.jpg" /></p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%2026_10_20.png" /></p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8_26_10_20.JPG" /></p> <div><strong><em>Зорница Цолова</em></strong>&nbsp; препоръчва Медбио+.</div> <div>21 ч. &middot;&nbsp;</div> <div>С пробиотика с живи бактерии за една седмица забравихме за коликите! Невероятни!</div> <div>&nbsp;</div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BD%D0%BE%D1%81.JPG" /></p> <p><strong><em>Velina Pancheva</em></strong><span>&nbsp;</span>Потвърждавам мнението! Капките за нос са страхотни, пробиотиците за стомахчето също!</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5(1).JPG" /></p> <p>Много съм доволна от капките за колики страхотни са</p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="ZhYO9"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%20%D0%96%D0%B0%D0%BD%D0%B0%20%D0%99%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2.JPG" /></p> <p><span>Здравейте, сърдечни благодарности за пробиотика за колики Нарине бебе. Препоръчвам с две ръце, наистина са най-добрите. Благодаря ви.</span></p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p><a name="TSh7"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%20%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B0%20%D0%A8%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2.JPG" /></p> <p><span>Здравейте, изключително доволна съм от продуктите. Ползвала съм бебешките пробиотици, назалните капки с които преборихме двуседмична хрема.</span></p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="MEI6"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%20Methin%20Emine%20Ismailovi%20%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2.JPG" /></p> <p><span>Много съм доволна от Нарине пробиотик за колики. Имахме ужасни колики, но благодарение на Нарине забравихме за тях.Препоръчвам на всяка майка, която иска да има усмихнато дете.</span></p> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="ND3"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/05_03_2020_1.JPG" /></p> <div><span>Благодаря на нещата случващи се "случайно" и на една също така случайна среща!</span></div> <div><span>Използвах проботиците Нарине бейби и проблем с колики почти не усетих. Дъщеричката ми беше и все още е със спокойно коремче, препоръчах на приятели и познати, които също използваха и ефект ИМАШЕ!</span></div> <p><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="MN4"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/24_02_2020_1.JPG" /></p> <div><span>Капките за бебешки коли са прекрасни и вършат чудеса. Малкото ми момче страдаше от ужасни колики и денем и вечер, използвах какво ли не за облекчаване на състоянието му, но без резултат. След приема на Нрине бебе, още на пети-шести ден коликите почти изчезнаха. Благодаря ви за прекрасните продукти и страхотното обслужване!</span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></a></div> <div>&nbsp;</div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/19_02_2020.JPG" /></p> <div><span><strong><em>Luiza Tancheva</em>&nbsp;</strong>Вече трети курс започвам и съм много доволна. Бебка е на 2 месеца и 1 седмица.Вече трети курс започвам и съм много доволна. Бебка е на 2 месеца и 1 седмица.</span></div> <div>&nbsp;</div> <div> <div><span><strong><em>Медбио+ Luiza Tancheva&nbsp;</em></strong>Здравейте. Радваме се, че сте доволни от нашите продукти, но какво налага ползването на три курса?</span></div> <div><span>Нищо лошо няма да се случи и при такова ползване, но един комплект "Нарине бейби" Ви е напълно достатъчен, за да се заселят полезните бактерии, защото нашите пробиотици са само закваска. Както един път заквасваме мляко, така с нашите пробиотици един път слагаме стартерна култура в дебелото черво. Нашите пробиотици са течни, на водна основа, със съвсем живи бактерии, заедно с храна за тях, съхраняват се само в хладилни условия, транспортират се в топлоизолиран кашон с акумулатор на студ вътре, със срок на годност 4 месеца, защото толкова живеят пробиотичните бактерии, и по тези причини се заселват бързо и остават в дебелото черво, за да работят в полза на целия организъм, докато нещо не ги унищожи отново /най-често антибиотици/.</span></div> <div><span>След заселването всичко по-нататък зависи от храненето на бактериите. Ако бебето е на кърма, полезните бактерии има с какво да се хранят.</span></div> <div><span>Ако е на адаптирано мляко, трябва по съвсем малко да му давате 2-3 месеца "Медбио+Инулин" - това са растителни фибри, храна за бактериите.</span></div> <div><span>Бъдете здрави! Екип на Медбио+</span></div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/1(4).JPG" /></p> <div><span>Аз препоръчвам силно!</span></div> <div><span>Това беше нашето спасение.</span></div> <div><span>Пробваме всеки продукт на пазара, единствено Пробиотиците Нарине помогнаха и колики нямаше малкия!</span></div> <div><span></span></div> <div> <div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> </div> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5.JPG" /></p> <div><span>Благодаря на целият екип на Медбио+ за това, че си имаме спокойно бебче без колики! Коликите бяха силни и той плачеше денонощно.</span></div> <div><span>Пробиотиците подействаха още на третия ден и бебето се успокои!</span></div> <div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%B8%20%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8.JPG" /></p> <div><span>Страхотни! Коликите ни мъчиха още от болницата, но с пробиотиците забравихме за тях само за няколко дни.</span></div> <div><span>Благодаря ви че ви има.</span></div> <div><span></span></div> <div> <div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> </div> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8%20%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0%20(1).JPG" /></p> <p><a name="DV8"></a></p> <div><span>Цеци, аз давах пробиотик на малкия, коликите значително намаляха, а сега чакам и по-дълготраен ефект, като станат 20 дни откакто съм го започнала.</span></div> <div><span>На Алекс слагах капки и се замислям и на нея да й взема и пробиотик.Ефект има със сигурност!</span></div> <div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/50.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/5(1).jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/250(1).jpg" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="ZhYO9"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/120.JPG" /></p> <div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> <p><a href="https://www.medbio-bg.eu/bg/probiotichni-hranitelni-dobavki-2/narine-beybi-esenshyl-narine-beybi-maksimum-v-komplekt-za-bebeta-i-malki-detsa-inulin-180g" target="_blank" rel="noopener"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/240.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%B8%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%B8%2028_10_2019.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-10-30_11-37-10.jpg" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/1%20(1).JPG" /></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5.JPG" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%90%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0%20%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8%201.JPG" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%B8(1).JPG" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-08-05_18-09-48.jpg" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="AP1"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%B1%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%B8.JPG" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><span>Линк към оригинал</span><span>а:</span><span>&nbsp;</span></p> <p><a href="https://www.facebook.com/www.medbio.life/inbox/?mailbox_id=1931812907124730&amp;selected_item_id=2001261523513201" rel="noopener noreferrer" target="_blank">https://www.facebook.com/www.medbio.life/inbox/?mailbox_id=1931812907124730&amp;selected_item_id=2001261523513201</a></p> <div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/Anketa_21061119.jpg" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0(1).JPG" /></p> <p><span>Линк към оригинал</span><span>а:</span><span>&nbsp;</span></p> <p><a href="https://www.facebook.com/www.medbio.life/notifications/?section=activity_feed&amp;subsection=recommendation&amp;target_story=S%3A_I1181443204%3A10217166837061305" rel="noopener noreferrer" target="_blank">https://www.facebook.com/www.medbio.life/notifications/?section=activity_feed&amp;subsection=recommendation&amp;target_story=S%3A_I1181443204%3A10217166837061305</a></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong><a name="VM2"></a></strong></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B0%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20%D0%9C%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0.JPG" /></p> <p><span>Линк към оригинала:</span></p> <p>&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/www.medbio.life/notifications/?section=activity_feed&amp;subsection=recommendation&amp;ref=notif&amp;target_story=S%3A_I1572003839%3A10213405627926446" rel="noopener noreferrer" target="_blank">https://www.facebook.com/www.medbio.life/notifications/?section=activity_feed&amp;subsection=recommendation&amp;ref=notif&amp;target_story=S%3A_I1572003</a></p> <p><span>Капките NARINE BABY MAXIMUM PROBIOTIC + NARINE BABY ESSENTIAL PROBIOTIC са изключително ефикасни, за разлика от други капки, които съм давала на детето ми.<br />Коликите значително намаляха!<br />Препоръчвам!</span></p> <div> <div><span></span></div> <div><a href="https://medbio.bg/product/probiotici-za-bebeta-na-smeseno-hranene-ili-na-am-narine-bebe-klinichno-testvani"><span><img src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6666.png" /></span></a></div> </div> <div>&nbsp;</div> <p><strong>Факт е, че след курса, който направи моето дете с Нарине бейби, се изл</strong><strong>екува</strong></p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.bg-mamma.com/?topic=1070371.new#new" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/8%2C03%2C2019(1).JPG" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><u><a href="https://www.bg-mamma.com/?topic=1070371.new#new" target="_blank" rel="noopener">Оригинала можете да видите в темата на БГ-мама</a></u></p> <p><u><a href="https://www.bg-mamma.com/?topic=1070371.new#new" target="_blank" rel="noopener">"Нарин&eacute;" &ndash; живите пробиотици. Решение при дисбактериоза, колики, запек и колити. - пост № 210</a></u></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Отзив от д-р Магдалена Трифонова</strong></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BE%D1%82%20%D0%B4-%D1%80%20%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D0%A2%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-m.jpg" /></p> <div> <div><strong>Отзив от Георги Митев</strong></div> <div>&nbsp;</div> <div>Искам да Ви осведомя за продуктите Нарене, които аз и моето семейство използвахме когато ни сe роди малката Лора.Пробвахме най-различни капки против колики, но нищо не помогна. Споделих с Иван Лесев и той ми препоръча живите пробиотици Нарине.Вземах ги с голямо недоверие, но три-четири дни след тяхното използване бебето започна да спи спокойно и да няма колики, а след това аз и моето семейство се доверихме на Иван Лесев и използвахме капките за нос, таблетките за подагра и стави, които препоръчах на мои приятели и те са много доволни.Просто искам да кажа едно благодаря на Иван Лесев и неговите продукти.Те помагат на хората!</div> </div> <p><span>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;<img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/6.png" /></span></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/14%2C12%2C20.JPG" /></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки