За бърза поръчка 24/7:
0879 353 677

Меню
Меню
Отзиви за Нарине Адълт - активни пробиотици

04.06.2021 10:30:59

Отзиви за Нарине Адълт - активни пробиотици

Здравейте, тъй като бланката за обратна връзка ми остана в София, а съм в Габрово, нямам търпение да ви споделя, че още на 4тия ден от приема на двата ви пробиотика от комплекта за хистаминова непоновимост, ефекта беше невероятен. Не съм предполагала, че цялото това подуване на тялото ще изчезне от пробиотик. Не съм и знаела, че чревния ми микробиом е толкова нарушен, пила съм какви ли не пробиотици и добавки преди, такъв ефект не съм виждала. За една седмица свалих 2 килограма, без усилия, червата ми станаха редовни и не се подуват. Корема се прибра и си влизам в старите дрехи. Мога да ям храни, които преди трябваше да избягвам и дерматита, който имам значително намаля. Чувствам се много по-жизнена и лека. Остава ми една седмица от приема и трите бутилчици ешерихия коли. Благодаря ви за прекрасния продукт и бързото и качествено обслужване! Бяха опаковани много добре, всичко пристигна охладено макар, че се забавих с взимането от куриер.

Благодаря за чудесните продукти на МедБио+!
Ползвах комплекта за нос Нарине назал в комбинация с пробиотиците за възрастни ( при заден ринит) и много ми помогнаха. Специални благодарности на г-н Лесев за отзивчивостта, вниманието и полезните препоръки, които ми даде! ❤

Здравей те, казвам се Иван Делибосов и преди седем години аз не бях добре със здравето. Много работа, по 16 часа на ден, много пътувания, много нерви, стрес и напрежение. Почнах да заспивам. Беше ми много зле. Ходих по много лекари, и нищо. Звъннах на Иван Лесев, а той отложи предварително планувано пътуване заради мен. След два часа разговор имах диагноза и лечение. Той ми спаси живота. Искам да му благодаря. От тогава за здравословен проблем звъня само на него. Препоръчвам.
Благодаря ти Адашко бъди жив и здрав.
Иван Делибосов

Пробиотик Медбио+ Ешерихия коли 

Имуностимулатор Медбио+ Метабиотик

Искам да споделя, за да благодаря и да бъда полезна на други като
мен.
От 2013 г. започнах да имам множество проблеми, които най-
вероятно се дължаха на продължителна и честа употреба на
антибиотици. Имах почти навсякъде гъбички, дисбактериоза на
дебелото черво, сърбежи по тялото, падане на косата, спях почти
непрекъснато и нямах сили да стана; отделно депресия,
обездвижване. От активен, динамичен, жизнен човек с бизнес
ангажименти се превърнах в изтормозен от болка човек, прежълтял,
вял, без сили. Обиколих маса лекари и болници – Варна, Пловдив,
София. Пръснах маса пари. Всеки си изписваше неговите лекарства
и не търсеше причината. Оказаха се паразити. Но докато го
разбера, минаха години. Стигнах до лечение във Франция и там
случайно срещнах един арменец, който ми каза за продуктите на
Медбио+. Бях се отчаяла. Още оттам си ги поръчах от сайта им,
нямах какво да губя. Прибрах се в България и започнах да вземам
пробиотиците. Имах известно леко подобрение, но не беше това,
което очаквах. Но беше лъч надежда. Тогава се обадих на
телефона на сайта им. Говорих с лекаря им, после със собственика.
Оказа се, че не съм ги прилагала правилно. Има последователност,
която трябва да се спазва. Така се следват природни механизми. Не
става веднага и трябва определена последователност – първо
чистиш, после заселваш добрите бактерии.
Всичките им продукти съм ползвала – и пробиотиците, и детокса, и
имуностимулатора, и капките, и вагиналния пробиотик. Реших, че
като ще правя нещо, трябва да го направя, както трябва! И нещата
се получиха! Върнах се! Отново съм си аз и съм жива и се чувствум
добре! Продължавам обаче с профилактика, защото адски ме е
страх да не се върнат кошмарните дни на безизходица и отчаяние!
Безкрайно благодаря на екипа на Медбио+ и лично на г-н Лесев,
когото безпокоях за всичко по телефона, а той с безкрайно търпение
обясняваше и обясняваше, и обясняваше.
Извинявам се, че стана дълго, но исках да разберете, че
проблемите бяха много, че вече се бях отчаяла и че тези хора
буквално ми спасиха живота! И ако мога да помогна поне на един
човек, ще съм върнала доброто, което съм получила!
Затова моят съвет е: не се предавайте, а търсете; търсете
причината, търсете решението, търсете хората, които помагат,
търсете информация, търсете работещите продукти!
Благодаря, Медбио+
Благодаря Ви, г-н Лесев, от сърце!

Medbio, купих пълният пакет за дъщеря ми. Първо, много благодаря за конкретните указания по телефона. Второ, вашият продукт единствен успя да замени промивките със сода и буферирана сол. И то с траен ефект. Трето, колкото повече приближаваме края на курса, толкова повече се увеличава дебита в носа.
Хъркането, недоспиването, тъмните кръгове и лошия дъх изчезнаха. Настроението сутрин се оправи, раздразнителността изчезна.
Много, много ви благодаря за прекрасния продукт.
 

Споделям и нашия положителен опит с продукт на фирмата, от който сме възхитени цялото семейство- лекувахме три възрастови групи от синузити,ринити,трета сливица и усложнения от тях!Ефекта е моментален от първото накапване!

Ще споделя и своя опит. Купих комплекта капки с препарата за промивки. Минахме през ад от края на ноември месец до края на януари. Алерголози, УНГ, снимки на бял дроб и кръвни изследвания всичко в норми. Проблема беше кашлица след сън. Хъркане по време на сън. 2 вида антибиотик сироп и 2 вида антибиотик за носа. Общо взето от нищо файда нямаше, детето си кашляше и сякаш нещо имаше в нослето като задна хрема. Поръчах комплекта и първо 5 дни промивахме нослето, след това започнахме капките. След седмица детето ми спря да кашля. Да поясня, че той сополи нямаше. Може би този курс на лечение не трябва да се провежда при възпалена носна лигавица.

 

Пробиотичните капки Нарине Назал действат. Препоръчвам!

 

Прекрасни!Още след второто накарване хремата спря при дъщеря ми!Изпробвано вече при два случая на хрема.

 

Изключително доволни сме от продуктите. А пакета за промивки на носа и пробиотичните капки ни избавиха от секретите , с които се борихме неуспешно в продължение на години. С един курс и всичко приключи. Забравихме за носни кърпички, храчки и хъркане. Благодарим ви!!!

 

Здравейте. Използвам Нарине Назал в по- малки дози от описаното, но още от първия път усещам облекчение на синузита.

 

Бях много скептична и не вярвах че ще има резултат за толкова кратко време.Наистина съм много доволна от капките за нос Нарине Назал. Вече препоръчах и на други хора с подобни проблеми!!!????

 

Petya Ivova Tsvetanova Лекувам хремите на 4-годишната си дъщеря само с Нарине. Препоръчвам ги с две ръце, защото помагат и при бактериални инфекции.

 

 

Дъщеря ми има ужасни зелени гъсти сополи, които се стичат назад в гърлото и причиняват отвратителна кашлица. 10дни курс с капките, всичко спря
Силно препоръчвам

Капките за нос Нарине Назал са страхотни! Носът на дъщеря ми беше запушен два месеца ,заради бактерия и след един курс с капките всичко се изчисти! Препоръчвам.

 

Страхотни са капките. Дъщеря ми беше с непрекъснато запушен нос, нощно хъркане от третата сливица. Забравихме за всичко от както ги използвах, чак не ми се вярваше. Препоръчвам ги с две ръце, защото нямам повече от две! Благодаря ви Медбио+

Ползвала съм капките за нос, разтвора за промивки, пробиотиците, разтвора за мазане и имуностимулатора при дете на 4г. с атопичен дерматит, ринит и доста алергии. Изключително доволна съм, раните заздравяха, нослето се нормализира, нощните разчесваня намаляха и включихме дори прием на някои от забранените храни. Г-н Лесев е изключително отзивчив и със сигурност продължаваме към следващия етап от процеса, а именно детокс. Благодаря за чудесните продукти, а киселото мляко е ПРЕКРАСНО.

5 от 5 звезди! Първо промивка с праховата смес, после Нарине БиоБиотик и накрая Нарине Назал. Носът - като нов !

Velina Pancheva Потвърждавам мнението! Капките за нос са страхотни, пробиотиците за стомахчето също!

 

 

Продуктите са уникални!Внучката ми имаше упорита хрема, която продължаваше месеци наред!След употребата на капките за нос , от януари няма и следа от хрема.

 

 

Бях обещала да дам отзиви след употребата на вагинален пробиотик! Изключително съм доволна, хроничните цистити и непрекъснатото парене изчезнаха. Само остава да си пусна стерилна урина, за да съм сигурна, че няма наличие на ешерихия коли бактерия. Препоръчвам го с две ръце. Населяането става наистина след месец, тъй че трябва да сте упорити и да търпеливи!!!! Успех на всички.

П.с. Слагах и пробиотичните капки на децата в носа- резултата е никакво разболяване от 2 месеца насам, дори сопол не са пуснали, а бяха постоянно със зеленикави сополи!!!!!! Уникални са продуктите! Пробвайте!????????????
 
 
 

Много съм доволна от капките за нос. използвах ги при двете си бебенца на 3 месеца и резултатите са просто перфектни. Едното бебе хъркаше много и имаше нон стоп секрети, изпробвах всякакви капки от аптеката и нищо не помогна, дори нещата се влошаваха, но с капките Нарине Назал забравихме за всичко. Препоръчвам!!! Поздравявам целият екип и не спирайте да творите!!!

 

След 6 месеца устойчива хрема и опити с различни продукти, Нарине Назал е единственото, което помогна на бебето. Благодаря на Вас и на лекаря, който ни го препоръча.

Здравейте,много благодаря на Медбио за капките за нос-Нарине Назал!Дъщеря ми от 3 години има задна хрема.Направили сме многократни посещения на много УНГ и алергологични кабинети,които не помогнаха.След консултация със специалист на Медбио решихме да опитаме лечение с Нарине Назал и ефекта е налице!
Още веднъж сърдечно благодаря затова,че Ви има!Бъдете благословени!
 

Ралица Кръстева  препоръчва Медбио+


Много съм доволна!
Използвала съм капките два пъти досега ,за бебе и дете на 8г.
Перфектни!

 

 Венислава Божкова При дъщеря ми хремата спря след втория прием.Не можах да повярвам,но е факт!

 

Още от раждането си, дъщеря ми има проблем с нослето-запушен нос, в последствие кашлица, причинена от задна хрема. А в последната година изпити куп антибиотици заради инфекция в ухото, причинена отново от запушеното и носленце. И така 4 г. Редуване на всички видове капки за нос, хомеопатия, инхалации и какво ли още не. Единственото, което не бях пробвала беше Нарине Назал на Медбио. Скиптично настроена, но бях длъжна да пробвам и това. Цели три месеца ние не знаем какво е задна хрема и запушено носле, минаха два вида грип, тя на градина редовно, здрава и весела. И продължаваме да сме здрави, благодарение на вас Медбио. Благодаря, че ви има! Дано повече хората разберат за вас, защото правите Чудеса! И лекувате, не проблема, а причината и то по естествен начин!

 

Jordanka Ilcheva Супер капки! Благодаря Ви! Много помогнаха за спирането на обилни секрети на 2 годишното ни дете. Благодаря от сърце! 

 

 

Благодаря Ви, че създадохте капки, които излекуваха две бактерии в носа на 6 месечно бебе! 

Избегнахме прием на антибиотик, което за мен като родител е от изключителна важност.

Много рядко съм имала хрема, но за сметка на това от години ту едната, ту другата ми ноздра бяха запушени. Това се влошаваше вечер. запушваше се тази ноздра, на която страна легна. Трудно дишах вечер, а през деня вадих постоянно секрети, които сякаш идваха от гърлото.

Направих промивките със сухия разтвор, а след това слагах капките. Сега дишам и през двете ноздри. Дори и вечер почти не ми се запушват. Секретите спряха. Много съм доволна. От години се мъчех....Използвам ги и за децата. Страхотни са. Хремата веднага спира.

Благодаря , че сте създали толкова добър продукт.

 

 

Здравейте !

Благодаря на екипа на НАРИНЕ за помоща ,която получават хорат които имат хронично страдание за което са търсили лечение , но не са намерили .Съприга ми имаше кашлица , която се дължеше на секрет коъто се стича от носа в гърлото . Всякакви лекарстава пробвахме ,но не се подобряваше , а напротив се влошаваше .След като чухме за пробиотичните капки за нос "НАРИНЕ" решихме да ги пробваме и се срещнахме с представител на НАРИНЕ . След прилагане на терапията още на втория ден получи облекчение , а до края на лечението спря да кашля , започна да хърка много по-малко и да спи добре . Благодаря още веднъж от сърце !

Виолета Петрова

 

 

Капките са вълшебни, началото на есента ги пробвахме - беше се появила лека хрема! Това ни е първата зима без сополи! И двете деца не са се разболявали ! Благодаря!
Следващата есен ще повторя курса превантивно!
………………………
Идея нямате какъв кошмар изживях 6 поредни зими! Ту едното, ту другото, а понякога и двете! По-голямо щастие за една майка, освен децата и да са здрави- няма!
……………………….
Просто няма да чакам да им тръгнат сополи, а ще се застраховам, като повторя курса преди да започне вирусният сезон.
……………………………..
Да Ви кажа, и при нас наскоро се появи лека хрема, но продължавам да твърдя че съм доволна - дъщеря ми е единственото дете, което не се разболя през грипната епидемия януари/ февруари. Чак март се появиха малко сополи и последва кашлица, но бързо се оправи. А баткото пък съвсем нищо не го събори. На есен задължително ще повторя, за да затвърдя резултата!

 

Изключително доволна! :) 

 

Капките ви за нос са единственото ми спасение! За втори път ги поръчвам. От бременността насам след всяко разболяване носът ми се запушва много сериозно и без Олинт не мога да дишам. Първият път 6 месеца използвах Олинт никой доктор не ми реши проблема. Този път 2 седмици и директно си поръчах вашите капки. Първите дни е зор, но днес е 3-4 ден и съм като нова!!! Чудесен български продукт! Поздравления! Препоръчвам ви винаги!
Н.Г. - Стара Загора

 
 

Здравейте, бих искала да изкажа благодарността си към вас . Капките за нос Нарине Назал изчистиха нослето на дъщеря ми, която беше с бактерия в носа и упорита хрема цял месец и нищо друго не ни помагаше.
Препоръчвам ги на всеки с нашия проблем.Лек ден и продължавайте все така да помагате на хората. Поздрави от нашето семейство!
К.Х - София

 
 
Изключително доволна!
Имам хронична, стафилококова инфекция в носа. Използвах капките Нарине Назал 12 дни. Изчистиха ми зелените секрети. Към момента съм лекувана с антибиотици и антибиотични капки, естествено без ефект.
Благодаря!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Препоръчвам горещо капките за нос!Синът ми беше със задна хрема и кашлица повече от месец и половина! През това време му
слагах антибиотични капки и други правени в аптека,ефектът беше нула.Реших да заложа на Нарине Назал и не сгреших.
Ефектът дойде след 5ти ден.Хремата беше причинена от стафилокок.Ще разчитам на вашите продукти и за напред!Благодаря
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Имаме вече подобрение и продължаваме до изпълнение на курса. Благодаря за капките и за съветите.
 
 
От 2 години съм с хроничен синузит, единствено пробиотичните капки " Нарине назал" успяха да ми повлияят.
Преди това едната ми ноздра беше вечно запушена в съчетание с неспиращ, заден секрет.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Здравейте, изключително доволна съм от продуктите. Ползвала съм бебешките пробиотици, назалните капки с които
преборихме двуседмична хрема.
 
 
 
 
Капките за нос помагат. Много съм доволна, ползвахме ги за сина ми на 5 години.
 
 
 
Капките за нос са много ефективни.
 
 
 
 
 
Да попитам, вашите деца как понасят капките? Синът ми на 6 г. няма сила, която да го убеди, за да ми даде да му сложа 
Пробвахме 1 път и беше ужасно парещо усещане, започна да плаче, казваше, че носът му изгаря. Аз от години имам проблем
със синузит, също ми пареха много, но търпя и смея да кажа, че след използването им не съм имала проблеми скоро 
 
 
 
Здравейте! Да попитам: освен капките за нос за детето Ви използвали ли сте някои от другите продукти
(пробиотика за деца, например)? Аз също лекувам хрема с тази капки, за три дни всичко приключва. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Страхотни капки за нос. Капя ги за пореден път на моята дъщеричка бебе, до сега се е повлиявала много добре.
 
 
 
 
 
 
Преди всичко, искам да изкажа моите искрени благодарности към г-н Лесев за отзивчивостта и отдадеността с която подходи към мен и моите здравословни проблеми. Казвам се Ямен и съм на 26 години. Завършил съм авиационно инженерство в Манчестър и космическо инженерство в специализираният университет за въздухоплаване и космонавтика Кранфилд. След няколко години жесток екшън (обучение и последвала работа в сферата на въздухоплаването) на острова се прибрах с тотално сринато здраве. Резултатите ми бяха шокиращи за човек на 26 години:
• Нивата на АСАТ и АЛАТ варираха между 3-4 пъти над нормата, поради което се наложи да бъда изследван и за хепатит
• Нивата на витамин Д-3 бяха между 5-6 ng/ml
• Нивата натриглицериди и холестерол (общ, HDL и LDL) ми бяха в нормата, но на границата
• Нивата на глюкоза варираха между 6,0-6,8
• Имах омазнен черен дроб – така наречената стеатоза
• Имах жестоко окисление на тялото – ниски нива на pH в кръвта и урина с pH 5,4
• Пълна дисбактериоза
• Нередовен сън, рядко надвишаващ 4-5 часа на денонощие, а в много случаи и под 3 часа
• Завишени нива на СУЕ, CRP и пикочна киселина
• И всякакви други
С две думи, напълно разбалансирано тяло и плен комплект проблеми, където и за каквото да се изследвам. Бях с тотално сринат имунитет.
До контакт с г-н Иван Лесев стигнах след препоръка на близък. Ситуацията бе следната, през януари тази година получих остро възпаление на синусите, като левият синус изискваше и оперативна намеса. Тъй като нямам силна вяра на лекарите и здравната система, направих всичко възможно да избегна оперативно премахване на възпалението и след доста дълъг спор с лекарите успях да се прибора да бъда лекуван с антибиотици. Бяха ми изписани лекарства и на излизане от болницата веднага се свързах с братовчед ми, който ме насочи към г-н Лесев и ме посъветва преди да започна антибиотично лечение да се свържа с него, той произвеждал пробиотици. В разговора с г-н Лесев, решихме да пробваме пробиотичните капки за нос (Нарине Назал) за няколко дни и да видим дали има подобрение, ако няма резултат, то тогава да преминем на предписаното лечение. Да си призная, подходих с голямо недоверие към капките за нос, защото знаех че имам сериозно възпаление и не виждах как ще мина без антибиотици. Все пак, реших да пробвам за два-три дни и да видя дали ще има подобрение, за мой късмет г-н Лесев беше на презентация на лекари в Пловдив и имаше от капките в него, така че можех да ги започна веднага. Срещнахме се и започнах капките още вечерта, като капех мъжката – вместо 2-3 капки аз слагах по най-малко 7-8 във всяка ноздра. Около 40 минути след първото капене започна жестоко сополене и изхвърляне на всякакви гадости от носа ми. Започнах да капя след всяко едно по-сериозно издухване, не за друго, а защото смятах че изхвърлям капките. След 3-тото или 4-тото капене заедно със слузта започнаха да излизат и твърди топчета които не мога да определя точно какво бяха. Трябва да кажа, че тази нощ почти не спах, но за сметка на това, на сутринта можех да дишам нормално. Продължих с капенето още ден и половина докато свършиха капките и резултатът беше категоричен – напълно бях изчистил синусите без антибиотици или каквито и да е било лекарства.
След страхотния резултат с носа, реших да говоря отново с г-н Лесев и за моите изследванията и да видим дали не може да се измисли нещо по въпроса. Той ми препоръча да се консултирам и с д-ра Михаил Сяров, който работи с неговите продукти много успешно. След консултацията решихме да направим един курс на детоксикация. Програмата включваше:
• Активиран бентонит
• Чревен учислител Псилиум
• Ленено масло и семе
&am
123

Отзиви

Отзиви

Отзиви за Нарине Адълт - активни пробиотици

Отзиви за Наринé Адълт - активни пробиотици

Отзиви за Наринé Адълт - живи пробиотици Отзиви за Наринé Адълт - живи пробиотици 2022-08-27T14:29:16+03:00 Отзиви за Нарине Адълт - активни пробиотици

<p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/1-63031f6a72cdb.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/2-63031e47d440c.jpg" /></p> <p><span>Здравейте, тъй като бланката за обратна връзка ми остана в София, а съм в Габрово, нямам търпение да ви споделя, че още на 4тия ден от приема на двата ви пробиотика от комплекта за хистаминова непоновимост, ефекта беше невероятен. Не съм предполагала, че цялото това подуване на тялото ще изчезне от пробиотик. Не съм и знаела, че чревния ми микробиом е толкова нарушен, пила съм какви ли не пробиотици и добавки преди, такъв ефект не съм виждала. За една седмица свалих 2 килограма, без усилия, червата ми станаха редовни и не се подуват. Корема се прибра и си влизам в старите дрехи. Мога да ям храни, които преди трябваше да избягвам и дерматита, който имам значително намаля. Чувствам се много по-жизнена и лека. Остава ми една седмица от приема и трите бутилчици ешерихия коли. Благодаря ви за прекрасния продукт и бързото и качествено обслужване! Бяха опаковани много добре, всичко пристигна охладено макар, че се забавих с взимането от куриер.</span></p> <p></p> <p></p> <div class="aeinzg81 dnr7xe2t gldv74r8 alzwoclg jl2a5g8c t5n4vrf6 h3z9dlai k413auds i0rxk2l3 n3t5jt4f"> <div class="aeinzg81 dnr7xe2t alzwoclg jl2a5g8c gvxzyvdx mfclru0v"> <div class="aeinzg81 dnr7xe2t hael596l alzwoclg tgm57n0e cqf1kptm c7y9u1f0 jez8cy9q slbv8l7z mbtnd299 l2m55tdm avn76gwv au1jb444 a0pv3rub"> <div class="aglvbi8b ho3chyhf" id="js_1bn"></div> </div> </div> </div> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/kapki--probiotici.jpg" /></p> <p><span>Благодаря за чудесните продукти на МедБио+!</span><br /><span>Ползвах комплекта за нос Нарине назал в комбинация с пробиотиците за възрастни ( при заден ринит) и много ми помогнаха. Специални благодарности на г-н Лесев за отзивчивостта, вниманието и полезните препоръки, които ми даде! <img alt="❤" class="ji4yul8v bulhdrbm mx4msh6i kni5sgk1 de96p6db cvev0bhk f7ebnjy3 oc41cx5g l7j52awj img" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png" /></span></p> <p></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/delibosov.jpg" /></p> <div dir="auto">Здравей те, казвам се Иван Делибосов и преди седем години аз не бях добре със здравето. Много работа, по 16 часа на ден, много пътувания, много нерви, стрес и напрежение. Почнах да заспивам. Беше ми много зле. Ходих по много лекари, и нищо. Звъннах на Иван Лесев, а той отложи предварително планувано пътуване заради мен. След два часа разговор имах диагноза и лечение. Той ми спаси живота. Искам да му благодаря. От тогава за здравословен проблем звъня само на него. Препоръчвам.</div> <div dir="auto">Благодаря ти Адашко бъди жив и здрав.</div> <div dir="auto">Иван Делибосов</div> <div dir="auto"></div> <div dir="auto"></div> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/koli-i-imunostimulator.jpg" width="610" height="458" /></p> <p>Пробиотик Медбио+ Ешерихия коли&nbsp;</p> <p>Имуностимулатор Медбио+ Метабиотик</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/radmila-kostadinova.png" /></p> <p>Искам да споделя, за да благодаря и да бъда полезна на други като<br />мен.<br />От 2013 г. започнах да имам множество проблеми, които най-<br />вероятно се дължаха на продължителна и честа употреба на<br />антибиотици. Имах почти навсякъде гъбички, дисбактериоза на<br />дебелото черво, сърбежи по тялото, падане на косата, спях почти<br />непрекъснато и нямах сили да стана; отделно депресия,<br />обездвижване. От активен, динамичен, жизнен човек с бизнес<br />ангажименти се превърнах в изтормозен от болка човек, прежълтял,<br />вял, без сили. Обиколих маса лекари и болници &ndash; Варна, Пловдив,<br />София. Пръснах маса пари. Всеки си изписваше неговите лекарства<br />и не търсеше причината. Оказаха се паразити. Но докато го<br />разбера, минаха години. Стигнах до лечение във Франция и там<br />случайно срещнах един арменец, който ми каза за продуктите на<br />Медбио+. Бях се отчаяла. Още оттам си ги поръчах от сайта им,<br />нямах какво да губя. Прибрах се в България и започнах да вземам<br />пробиотиците. Имах известно леко подобрение, но не беше това,<br />което очаквах. Но беше лъч надежда. Тогава се обадих на<br />телефона на сайта им. Говорих с лекаря им, после със собственика.<br />Оказа се, че не съм ги прилагала правилно. Има последователност,<br />която трябва да се спазва. Така се следват природни механизми. Не<br />става веднага и трябва определена последователност &ndash; първо<br />чистиш, после заселваш добрите бактерии.<br />Всичките им продукти съм ползвала &ndash; и пробиотиците, и детокса, и<br />имуностимулатора, и капките, и вагиналния пробиотик. Реших, че<br />като ще правя нещо, трябва да го направя, както трябва! И нещата<br />се получиха! Върнах се! Отново съм си аз и съм жива и се чувствум<br />добре! Продължавам обаче с профилактика, защото адски ме е<br />страх да не се върнат кошмарните дни на безизходица и отчаяние!<br />Безкрайно благодаря на екипа на Медбио+ и лично на г-н Лесев,<br />когото безпокоях за всичко по телефона, а той с безкрайно търпение<br />обясняваше и обясняваше, и обясняваше.<br />Извинявам се, че стана дълго, но исках да разберете, че<br />проблемите бяха много, че вече се бях отчаяла и че тези хора<br />буквално ми спасиха живота! И ако мога да помогна поне на един<br />човек, ще съм върнала доброто, което съм получила!<br />Затова моят съвет е: не се предавайте, а търсете; търсете<br />причината, търсете решението, търсете хората, които помагат,<br />търсете информация, търсете работещите продукти!<br />Благодаря, Медбио+<br />Благодаря Ви, г-н Лесев, от сърце!</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/17_05_21.JPG" /></p> <div>Medbio, купих пълният пакет за дъщеря ми. Първо, много благодаря за конкретните указания по телефона. Второ, вашият продукт единствен успя да замени промивките със сода и буферирана сол. И то с траен ефект. Трето, колкото повече приближаваме края на курса, толкова повече се увеличава дебита в носа.</div> <div>Хъркането, недоспиването, тъмните кръгове и лошия дъх изчезнаха. Настроението сутрин се оправи, раздразнителността изчезна.</div> <div>Много, много ви благодаря за прекрасния продукт.</div> <div></div> <div></div> <div> <table width="609" height="292"> <tbody> <tr> <td style="width: 296.5px;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/viber_izobrazenie_2022-08-22_22-08-41-648.jpg" /></td> <td style="width: 296.5px;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/22825/files/image/viber_izobrazenie_2022-08-22_22-08-41-443.jpg" width="338" height="253" /></td> </tr> </tbody> </table> </div> <div></div> <div></div> <div></div> <div></div> <div>&nbsp;</div> <div><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB(1).JPG" /></p> <div>Споделям и нашия положителен опит с продукт на фирмата, от който сме възхитени цялото семейство- лекувахме три възрастови групи от синузити,ринити,трета сливица и усложнения от тях!Ефекта е моментален от първото накапване!</div> <div><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/05_03_21_1.JPG" /></p> <p>Ще споделя и своя опит. Купих комплекта капки с препарата за промивки. Минахме през ад от края на ноември месец до края на януари. Алерголози, УНГ, снимки на бял дроб и кръвни изследвания всичко в норми. Проблема беше кашлица след сън. Хъркане по време на сън. 2 вида антибиотик сироп и 2 вида антибиотик за носа. Общо взето от нищо файда нямаше, детето си кашляше и сякаш нещо имаше в нослето като задна хрема. Поръчах комплекта и първо 5 дни промивахме нослето, след това започнахме капките. След седмица детето ми спря да кашля. Да поясня, че той сополи нямаше. Може би този курс на лечение не трябва да се провежда при възпалена носна лигавица.</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/01_03_21.jpg" /></p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%93%D1%83%D0%B3%D1%8A%D0%BB.JPG" /></p> <p>Пробиотичните капки Нарине Назал действат. Препоръчвам!</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/04%2C02%2C21.JPG" /></p> <p>Прекрасни!Още след второто накарване хремата спря при дъщеря ми!Изпробвано вече при два случая на хрема.</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/03_01_21_1.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/20_12_20.JPG" /></p> <p>Изключително доволни сме от продуктите. А пакета за промивки на носа и пробиотичните капки ни избавиха от секретите , с които се борихме неуспешно в продължение на години. С един курс и всичко приключи. Забравихме за носни кърпички, храчки и хъркане. Благодарим ви!!!</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/18%2C12%2C20.JPG" /></p> <p>Здравейте. Използвам Нарине Назал в по- малки дози от описаното, но още от първия път усещам облекчение на синузита.</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/17%2C12%2C20.jpg" /></p> <p>Бях много скептична и не вярвах че ще има резултат за толкова кратко време.Наистина съм много доволна от капките за нос Нарине Назал. Вече препоръчах и на други хора с подобни проблеми!!!????</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/14%2C12%2C20_1.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%2002_12_20.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/06_11_20.png" /></p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5_02_11_20.JPG" /></p> <p>Petya Ivova Tsvetanova Лекувам хремите на 4-годишната си дъщеря само с Нарине. Препоръчвам ги с две ръце, защото помагат и при бактериални инфекции.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%2026_10_20.png" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5_23_10_20(1).JPG" /></p> <div>Дъщеря ми има ужасни зелени гъсти сополи, които се стичат назад в гърлото и причиняват отвратителна кашлица. 10дни курс с капките, всичко спря</div> <div>Силно препоръчвам</div> <div><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20_23_10_20(1).JPG" /></p> <p>Капките за нос Нарине Назал са страхотни! Носът на дъщеря ми беше запушен два месеца ,заради бактерия и след един курс с капките всичко се изчисти! Препоръчвам.</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB.JPG" /></p> <p>Страхотни са капките. Дъщеря ми беше с непрекъснато запушен нос, нощно хъркане от третата сливица. Забравихме за всичко от както ги използвах, чак не ми се вярваше. Препоръчвам ги с две ръце, защото нямам повече от две! Благодаря ви Медбио+</p> <p><a name="AK16"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%90%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F%20%D0%9A%D0%B0%D1%86%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0(1).JPG" /></p> <p>Ползвала съм капките за нос, разтвора за промивки, пробиотиците, разтвора за мазане и имуностимулатора при дете на 4г. с атопичен дерматит, ринит и доста алергии. Изключително доволна съм, раните заздравяха, нослето се нормализира, нощните разчесваня намаляха и включихме дори прием на някои от забранените храни. Г-н Лесев е изключително отзивчив и със сигурност продължаваме към следващия етап от процеса, а именно детокс. Благодаря за чудесните продукти, а киселото мляко е ПРЕКРАСНО.</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD(1).JPG" /></p> <p>5 от 5 звезди! Първо промивка с праховата смес, после Нарине БиоБиотик и накрая Нарине Назал. Носът - като нов !</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%90%D1%82%D0%B8%20%D0%9A%D1%8C%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0%2026_08_2020.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BD%D0%BE%D1%81(1).JPG" /></p> <p>Velina Pancheva Потвърждавам мнението! Капките за нос са страхотни, пробиотиците за стомахчето също!</p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/03_08_20.jpg" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="KA1"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/28_05_2020.JPG" /></p> <p>Продуктите са уникални!Внучката ми имаше упорита хрема, която продължаваше месеци наред!След употребата на капките за нос , от януари няма и следа от хрема.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="ZP10"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/08_05_2020.JPG" /></p> <p>Бях обещала да дам отзиви след употребата на вагинален пробиотик! Изключително съм доволна, хроничните цистити и непрекъснатото парене изчезнаха. Само остава да си пусна стерилна урина, за да съм сигурна, че няма наличие на ешерихия коли бактерия. Препоръчвам го с две ръце. Населяането става наистина след месец, тъй че трябва да сте упорити и да търпеливи!!!! Успех на всички.</p> <div>П.с. Слагах и пробиотичните капки на децата в носа- резултата е никакво разболяване от 2 месеца насам, дори сопол не са пуснали, а бяха постоянно със зеленикави сополи!!!!!! Уникални са продуктите! Пробвайте!????????????</div> <div>&nbsp;</div> <div>&nbsp;</div> <div><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <div>&nbsp;</div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/07_05_2020.jpg" /></p> <p><a name="AK2"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/04_05_2020.JPG" /></p> <p><span>Много съм доволна от капките за нос. използвах ги при двете си бебенца на 3 месеца и резултатите са просто перфектни. Едното бебе хъркаше много и имаше нон стоп секрети, изпробвах всякакви капки от аптеката и нищо не помогна, дори нещата се влошаваха, но с капките Нарине Назал забравихме за всичко. Препоръчвам!!! Поздравявам целият екип и не спирайте да творите!!!</span></p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/30_04_2020.jpg" /></p> <p>След 6 месеца устойчива хрема и опити с различни продукти, Нарине Назал е единственото, което помогна на бебето. Благодаря на Вас и на лекаря, който ни го препоръча.</p> <p><a name="IK3"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/21_04_2020.JPG" /></p> <div>Здравейте,много благодаря на Медбио за капките за нос-Нарине Назал!Дъщеря ми от 3 години има задна хрема.Направили сме многократни посещения на много УНГ и алергологични кабинети,които не помогнаха.След консултация със специалист на Медбио решихме да опитаме лечение с Нарине Назал и ефекта е налице!</div> <div>Още веднъж сърдечно благодаря затова,че Ви има!Бъдете благословени!</div> <div>&nbsp;</div> <div><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/06_04_2020_2.JPG" /></p> <p><span><strong>Ралица Кръстева</strong></span>&nbsp; препоръчва Медбио+<br /><br /><br />Много съм доволна!<br />Използвала съм капките два пъти досега ,за бебе и дете на 8г.<br />Перфектни!</p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/06_04_2020_1.JPG" /></p> <p><span>&nbsp;<strong>Венислава Божкова</strong></span><span>&nbsp;</span>При дъщеря ми хремата спря след втория прием.Не можах да повярвам,но е факт!</p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="DYO6"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/31_03_2020.JPG" /></p> <p>Още от раждането си, дъщеря ми има проблем с нослето-запушен нос, в последствие кашлица, причинена от задна хрема. А в последната година изпити куп антибиотици заради инфекция в ухото, причинена отново от запушеното и носленце. И така 4 г. Редуване на всички видове капки за нос, хомеопатия, инхалации и какво ли още не. Единственото, което не бях пробвала беше Нарине Назал на Медбио. Скиптично настроена, но бях длъжна да пробвам и това. Цели три месеца ние не знаем какво е задна хрема и запушено носле, минаха два вида грип, тя на градина редовно, здрава и весела. И продължаваме да сме здрави, благодарение на вас Медбио. Благодаря, че ви има! Дано повече хората разберат за вас, защото правите Чудеса! И лекувате, не проблема, а причината и то по естествен начин!</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/13_03_2020.JPG" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><span><strong>Jordanka Ilcheva</strong>&nbsp;Супер капки! Благодаря Ви! Много помогнаха за спирането на обилни секрети на 2 годишното ни дете. Благодаря от сърце!&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="DT7"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/11_03_2020(1).JPG" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><span>Благодаря Ви, че създадохте капки, които излекуваха две бактерии в носа на 6 месечно бебе!&nbsp;</span></p> <p><span>Избегнахме прием на антибиотик, което за мен като родител е от изключителна важност.</span></p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p><a name="VT8"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/05_03_2020_2.JPG" /></p> <p><span>Много рядко съм имала хрема, но за сметка на това от години ту едната, ту другата ми ноздра бяха запушени. Това се влошаваше вечер. запушваше се тази ноздра, на която страна легна. Трудно дишах вечер, а през деня вадих постоянно секрети, които сякаш идваха от гърлото.</span></p> <p><span>Направих промивките със сухия разтвор, а след това слагах капките. Сега дишам и през двете ноздри. Дори и вечер почти не ми се запушват. Секретите спряха. Много съм доволна. От години се мъчех....Използвам ги и за децата. Страхотни са. Хремата веднага спира.</span></p> <p><span>Благодаря , че сте създали толкова добър продукт.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="VP11"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/25_02_2020.JPG" /></p> <p><span>Здравейте !</span></p> <p><span>Благодаря на екипа на НАРИНЕ за помоща ,която получават хорат които имат хронично страдание за което са търсили лечение , но не са намерили .Съприга ми имаше кашлица , която се дължеше на секрет коъто се стича от носа в гърлото . Всякакви лекарстава пробвахме ,но не се подобряваше , а напротив се влошаваше .След като чухме за пробиотичните капки за нос "НАРИНЕ" решихме да ги пробваме и се срещнахме с представител на НАРИНЕ . След прилагане на терапията още на втория ден получи облекчение , а до края на лечението спря да кашля , започна да хърка много по-малко и да спи добре . Благодаря още веднъж от сърце !</span></p> <p><span>Виолета Петрова</span></p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/24_02_2020_2.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/24_02_2020.JPG" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2020-02-18_13-53-08.jpg" /></p> <p>&nbsp;</p> <p><a name="NP13"></a></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB%20Nadia%20Parapanova%20%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2(1).JPG" /></p> <p><span>Капките са вълшебни, началото на есента ги пробвахме - беше се появила лека хрема! Това ни е първата зима без сополи! И двете деца не са се разболявали ! Благодаря!<br />Следващата есен ще повторя курса превантивно!<br />&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;<br />Идея нямате какъв кошмар изживях 6 поредни зими! Ту едното, ту другото, а понякога и двете! По-голямо щастие за една майка, освен децата и да са здрави- няма!<br />&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;.<br />Просто няма да чакам да им тръгнат сополи, а ще се застраховам, като повторя курса преди да започне вирусният сезон.<br />&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;&hellip;..<br />Да Ви кажа, и при нас наскоро се появи лека хрема, но продължавам да твърдя че съм доволна - дъщеря ми е единственото дете, което не се разболя през грипната епидемия януари/ февруари. Чак март се появиха малко сополи и последва кашлица, но бързо се оправи. А баткото пък съвсем нищо не го събори. На есен задължително ще повторя, за да затвърдя резултата!</span></p> <p><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/10_02_2020.jpg" /></p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/20200206_102207.jpg" /></p> <p><span>Изключително доволна! :)&nbsp;</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/WhatsApp%20Image%202020-01-31%20at%2019_32_58.jpeg" /></p> <p><span>Капките ви за нос са единственото ми спасение! За втори път ги поръчвам. От бременността насам след всяко разболяване носът ми се запушва много сериозно и без Олинт не мога да дишам. Първият път 6 месеца използвах Олинт никой доктор не ми реши проблема. Този път 2 седмици и директно си поръчах вашите капки. Първите дни е зор, но днес е 3-4 ден и съм като нова!!! Чудесен български продукт! Поздравления! Препоръчвам ви винаги!<br />Н.Г. - Стара Загора</span></p> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/30_01_2020.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <p><span>Здравейте, бих искала да изкажа благодарността си към вас . Капките за нос Нарине Назал изчистиха нослето на дъщеря ми, която беше с бактерия в носа и упорита хрема цял месец и нищо друго не ни помагаше.<br />Препоръчвам ги на всеки с нашия проблем.Лек ден и продължавайте все така да помагате на хората. Поздрави от нашето семейство!<br />К.Х - София</span></p> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BD%D0%BE%D1%811.JPG" /></div> <div dir="ltr"> <div><span>Изключително доволна!<br />Имам хронична, стафилококова инфекция в носа. Използвах капките Нарине Назал 12 дни. Изчистиха ми зелените секрети. Към момента съм лекувана с антибиотици и антибиотични капки, естествено без ефект.</span></div> <div><span>Благодаря!</span></div> <p>&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/2(4).jpg" /></p> </div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8.JPG" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/1(8).jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a name="DB5"></a></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BD%D0%BE%D1%81.JPG" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a name="MI9"></a></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BD%D0%BE%D1%81%203.JPG" /></div> <div dir="ltr"><span>Препоръчвам горещо капките за нос!Синът ми беше със задна хрема и кашлица повече от месец и половина! През това време му</span></div> <div dir="ltr"><span>слагах антибиотични капки и други правени в аптека,ефектът беше нула.Реших да заложа на Нарине Назал и не сгреших.</span></div> <div dir="ltr"><span>Ефектът дойде след 5ти ден.Хремата беше причинена от стафилокок.Ще разчитам на вашите продукти и за напред!Благодаря</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2020-01-01_21-06-21.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/20191226_232301.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BD%D0%BE%D1%81%202(2).JPG" /></div> <div dir="ltr"><span>Имаме вече подобрение и продължаваме до изпълнение на курса. Благодаря за капките&nbsp;и за съветите.</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a name="VI12"></a></div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8(1).JPG" /></div> <div dir="ltr"><span>От 2 години съм с хроничен синузит, единствено пробиотичните капки " Нарине назал" успяха да ми повлияят.</span></div> <div dir="ltr"><span>Преди това едната ми ноздра беше вечно запушена в съчетание с неспиращ, заден секрет.</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-12-10_17-36-24.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-12-14_12-03-16.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-12-07_13-56-36.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/image0.jpeg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2.JPG" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><span>Здравейте, изключително доволна съм от продуктите. Ползвала съм бебешките пробиотици, назалните капки с които</span></div> <div dir="ltr"><span>преборихме двуседмична хрема.</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80.JPG" /></div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-12-03_09-39-45.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F.PNG" /></div> <div dir="ltr">Капките за нос помагат. Много съм доволна, ползвахме ги за сина ми на 5 години.</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5.JPG" /></div> <div dir="ltr"><span>Капките за нос са много ефективни.</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-11-20_16-34-56.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%20%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20(1).JPG" /></div> <div dir="ltr"><span>Да попитам, вашите деца как понасят капките? Синът ми на 6 г. няма сила, която да го убеди, за да ми даде да му сложа&nbsp;</span></div> <div dir="ltr"><span>Пробвахме 1 път и беше ужасно парещо усещане, започна да плаче, казваше, че носът му изгаря. Аз от години имам проблем</span></div> <div dir="ltr"><span>със синузит, също ми пареха много, но търпя и смея да кажа, че след използването им не съм имала проблеми скоро&nbsp;</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%97%D0%B0%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5%20%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20(1).JPG" /></div> <div dir="ltr"><span>Здравейте! Да попитам: освен капките за нос за детето Ви използвали ли сте някои от другите продукти</span></div> <div dir="ltr"><span>(пробиотика за деца, например)? Аз също лекувам хрема с тази капки, за три дни всичко приключва.&nbsp;</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/120(1).JPG" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/34.jpg" /></div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8.JPG" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/viber_%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_2019-10-30_11-37-10.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/33.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB%2014_10_2019.JPG" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/22.jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a name="HR14"></a></div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B5%20%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB%20Hristina%20Ruseva%20%D0%BE%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2.JPG" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><span>Страхотни капки за нос. Капя ги за пореден път на моята дъщеричка бебе, до сега се е повлиявала много добре.</span></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a href="http://medbio.bg/product/pri-hrema-i-zapushen-nos-probiotichni-kapki-za-nos-narine-nazal-k-t" target="_blank" rel="noopener"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/4444.png" /></a></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/1(7).jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"><a name="YaO15"></a></div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2_%D0%AF%D0%BC%D0%B5%D0%BD%20%D0%9E%D0%BC%D0%B0%D1%80_1(2).jpg" /></div> <div dir="ltr"><img alt="" src="https://www.medbio-bg.eu/uploads/images/%D0%9E%D1%82%D0%B7%D0%B8%D0%B2_%D0%AF%D0%BC%D0%B5%D0%BD%20%D0%9E%D0%BC%D0%B0%D1%80-2(1).jpg" /></div> <div dir="ltr">&nbsp;</div> <div dir="ltr"> <div><span>Преди всичко, искам да изкажа моите искрени благодарности към г-н Лесев за отзивчивостта и отдадеността с която подходи към мен и моите здравословни проблеми. Казвам се Ямен и съм на 26 години. Завършил съм авиационно инженерство в Манчестър и космическо инженерство в специализираният университет за въздухоплаване и космонавтика Кранфилд. След няколко години жесток екшън (обучение и последвала работа в сферата на въздухоплаването) на острова се прибрах с тотално сринато здраве. Резултатите ми бяха шокиращи за човек на 26 години:</span></div> <div><span>&bull; Нивата на АСАТ и АЛАТ варираха между 3-4 пъти над нормата, поради което се наложи да бъда изследван и за хепатит</span></div> <div><span>&bull; Нивата на витамин Д-3 бяха между 5-6 ng/ml</span></div> <div><span>&bull; Нивата натриглицериди и холестерол (общ, HDL и LDL) ми бяха в нормата, но на границата</span></div> <div><span>&bull; Нивата на глюкоза варираха между 6,0-6,8</span></div> <div><span>&bull; Имах омазнен черен дроб &ndash; така наречената стеатоза</span></div> <div><span>&bull; Имах жестоко окисление на тялото &ndash; ниски нива на pH в кръвта и урина с pH 5,4</span></div> <div><span>&bull; Пълна дисбактериоза</span></div> <div><span>&bull; Нередовен сън, рядко надвишаващ 4-5 часа на денонощие, а в много случаи и под 3 часа</span></div> <div><span>&bull; Завишени нива на СУЕ, CRP и пикочна киселина</span></div> <div><span>&bull; И всякакви други</span></div> <div><span>С две думи, напълно разбалансирано тяло и плен комплект проблеми, където и за каквото да се изследвам. Бях с тотално сринат имунитет.</span></div> <div><span>До контакт с г-н Иван Лесев стигнах след препоръка на близък. Ситуацията бе следната, през януари тази година получих остро възпаление на синусите, като левият синус изискваше и оперативна намеса. Тъй като нямам силна вяра на лекарите и здравната система, направих всичко възможно да избегна оперативно премахване на възпалението и след доста дълъг спор с лекарите успях да се прибора да бъда лекуван с антибиотици. Бяха ми изписани лекарства и на излизане от болницата веднага се свързах с братовчед ми, който ме насочи към г-н Лесев и ме посъветва преди да започна антибиотично лечение да се свържа с него, той произвеждал пробиотици. В разговора с г-н Лесев, решихме да пробваме пробиотичните капки за нос (Нарине Назал) за няколко дни и да видим дали има подобрение, ако няма резултат, то тогава да преминем на предписаното лечение. Да си призная, подходих с голямо недоверие към капките за нос, защото знаех че имам сериозно възпаление и не виждах как ще мина без антибиотици. Все пак, реших да пробвам за два-три дни и да видя дали ще има подобрение, за мой късмет г-н Лесев беше на презентация на лекари в Пловдив и имаше от капките в него, така че можех да ги започна веднага. Срещнахме се и започнах капките още вечерта, като капех мъжката &ndash; вместо 2-3 капки аз слагах по най-малко 7-8 във всяка ноздра. Около 40 минути след първото капене започна жестоко сополене и изхвърляне на всякакви гадости от носа ми. Започнах да капя след всяко едно по-сериозно издухване, не за друго, а защото смятах че изхвърлям капките. След 3-тото или 4-тото капене заедно със слузта започнаха да излизат и твърди топчета които не мога да определя точно какво бяха. Трябва да кажа, че тази нощ почти не спах, но за сметка на това, на сутринта можех да дишам нормално. Продължих с капенето още ден и половина докато свършиха капките и резултатът беше категоричен &ndash; напълно бях изчистил синусите без антибиотици или каквито и да е било лекарства.</span></div> <div><span>След страхотния резултат с носа, реших да говоря отново с г-н Лесев и за моите изследванията и да видим дали не може да се измисли нещо по въпроса. Той ми препоръча да се консултирам и с д-ра Михаил Сяров, който работи с неговите продукти много успешно. След консултацията решихме да направим един курс на детоксикация. Програмата включваше:</span></div> <div><span>&bull; Активиран бентонит</span></div> <div><span>&bull; Чревен учислител Псилиум</span></div> <div><span>&bull; Ленено масло и семе</span></div> <div><span>&amp;am</span></div> <div><span></span></div> <div><span>123</span></div> </div>

,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки