За бърза поръчка 24/7:
0879 353 677

Меню
Меню
 • Начало
 • Често задавани въпроси >>

Често задавани въпроси >>

 • Нарине Назал - капки за нос

  Хигиенни капки за нос „Наринé Назал” и комплекти с тях

  1. Имате хрема, запушен нос, задна хрема, кихане, сърбеж – какво да правите?

  Комплектът NARINE NASAL / НАРИНЕ НАЗАЛ+ МЕДБИО+ ПРАХОВА СМЕС ЗА ПРОМИВКИ е точно за вас. Предназначен е за всички възрасти. Най-често използваният комплект за хигиена на носа. Съдържа всичко необходимо. Промивките с прахова смес се правят най-добре с комплекта Медбио+ Чист нос.

  2. Ако детето ви има трета сливица, кой комплект трябва да се приложи? 

  Комплектът е NARINE NASAL / НАРИНЕ НАЗАЛ+ МЕДБИО+ ПРАХОВА СМЕС ЗА ПРОМИВКИ. Първо трябва да се направят промивките /или да се капят капки при малки деца за 8-10 дни/ с разтвора на праховата смес в продължение на 5-6 дни, а пробиотичните капки да се прилагат 14 дни.

  3. Какво е подходящо да се приложи при синузит/синуит, загубено обоняние, крива носна преграда, полипи в носа?

  В този случай комплектът е NARINE NASAL / НАРИНЕ НАЗАЛ + NARINE BioBiotic / НАРИНЕ БиоБиотик, като първо се направят промивки с разтвора на праховата смес Медбио+За назални промивки за 5-6 дни, след това се приложат метаболитните капки NARINE BioBiotic / НАРИНЕ БиоБиотик за 10 дни и накрая – хигиенните капки NARINE NASAL / НАРИНЕ НАЗАЛ, които да се прилагат 14 дни.

  4. Какво се използва при лека хрема и запушен нос?

  В този случай се използва комплектът NARINE NASAL / НАРИНЕ НАЗАЛ+ МЕДБИО+ ПРАХОВА СМЕС ЗА ПРОМИВКИ. Не използвайте самостоятелно хигиенни капки за нос Нарине Назал. При наличие на гъбична инфекция  първо излекувайте нея и след това ползвайте хигиенните капки.

  5. Кога се използват Метаболитните капки за нос NARINE BIOBIOTIC / НАРИНЕ БИОБИОТИК ?

  Те се използват при синузит, удебелена лигавица на носа, запушен нос, хрема, секрети, загуба на обоняние и други проблеми с носа. Обикновено се прилагат в комплект с НАРИНЕ НАЗАЛ и Медбио+ За промивки. Целта е да се поддържа добра хигиена на носа.

  6. Каква е ролята на Прахова смес Медбио+ ЗА НАЗАЛНИ ПРОМИВКИ? 

  Тя се използва за приготвяне на воден разтвор за предварителна обработка на носа. 

  7. Как е правилно да се правят промивките на носа?

  Комплектът за назални промивки Медбио+ ЧИСТ НОС се използва за промивки на носната кухина с цел намаляване на излишната слуз и подготовка за прилагане на хигиенните капки за нос НАРИНЕ НАЗАЛ за големи хора. Той създава максимално подходящо налягане в носната кухина за изчистването й. При всяка промивка задържайте разтвора в носа максимално дълго време, например около 10 минути. При изтичане донапълвайте носа с разтвор, колкото е необходимо.

  8. Колко време трябва да се прилагат капките и трябва ли да се повтори курсът?

  Капките се прилагат 10 дни, ако не е предвидено друго /но не повече от 14 дни/.  Курсът не е наложително да се повтаря, ако няма необходимост. Винаги е за предпочитане да поддържате добра хигиена на носа. Винаги избирайте подходящия комплект.

  9. Заедно с хигиенните капки за нос могат ли да се използват други капки, физиологичен или други разтвори за промивка, инхалации, спрейове, мазила, етерични масла?

  Не е желателно. 

  10. Налага се да направя антибиотично лечение. Могат ли едновременно с антибиотика да се ползват и хигиенните капки?

  Не. Не трябва да се използват по време на антибиотично лечение. Препоръчително е да се използва разтвор на прахова смес Медбио+ За назални промивки. След приключването на антибиотичното лечение продължете да прилагате хигиенните капки за нос Нарине Назал.

  11. Нормално ли е да се усеща болка в носа при прилагането на разтвора на праховата смес и на капките?

  Когато имаме силно възпалена лигавица е възможно при част от хората да се появи слаба болка.

  12. Нормално ли е да се появи усилена секреция?

  Да, нормално е. Може да се появи както при промивките с разтвора на праховата смес, така и при капането на капките за нос. Ако се появи при промивките, издухвате и промивате отново, пак има секреция – пак промивате, докато спре. Ако се появи при капането на капките, издухвате носа и капвате капки пак, пак секреция – пак издухвате – пак капки и т.н. Не може да се предозира.

  13. Необходимо ли е хигиенните капки да се затоплят предварително?Не, не е необходимо.

  Прочетете внимателно съответната инструкция и спазвайте указанията.

 • Нарине Лейди - за интимна хигиена

  Често задавани въпроси за продукта за интимна хигиена „Наринé Лейди”:

  1. Имате дискомфорт в интимната област, парене, сърбеж – какво да правите?

  Комплектът  NARINЕ LADY / НАРИНЕ ЛЕЙДИ + МЕДБИО+ ЗА ВАГИНАЛНИ ПРОМИВКИ е точно за вас. Съдържа всичко необходимо за интимна хигиена, включително катетри и спринцовки за апликации и вагинален душ. Първо се правят промивките с разтвора на праховата смес, а след това се прилага хигиенният продукт.

  Хигиената е най-доброто, което можете да поддържате лесно и по всяко време.

  1. При планиране на бременност и за профилактика на интимната област, както и за поддържане на добра хигиена в нея какво да се ползва?

  В тези случаи се прилага същият комплект NARINЕ LADY / НАРИНЕ ЛЕЙДИ + МЕДБИО+ ЗА ВАГИНАЛНИ ПРОМИВКИ. Ползва се за хигиена в интимната област, особено след ползване на басейни, къпане в морето и др. подобни, където има повишен риск от поява на интимен дискомфорт.

  1. Каква е ролята на Прахова смес Медбио+ ЗА ВАГИНАЛНИ ПРОМИВКИ? 

  Тя  се използва за приготвяне на воден разтвор, с който се правят вагинални промивки. В комплекта са включени необходимите спринцовки и катетри за еднократна употреба, както и дамски тоалетен душ.

  1. Може ли да се води полов живот по време на прилагането на хигиенния продукт?

  Да, няма проблем – може да се води нормален сексуален живот. Дори е добре да е така, защото в този в случай и партньорът Ви може да се „възползва” от добре поддържаната хигиена.

  1. Може ли да се прилагат едновременно с продукта за интимна хигиена и други продукти или да се правят други промивки?

  Не препоръчваме употребата на каквото и да било едновременно с прилагането на продукта за интимна хигиена NARINЕ LADY / НАРИНЕ ЛЕЙДИ. Ако имате назначено някакво лечение, първо провеждате лечението и след това ползвате продукта за интимна хигиена.

  1. При апликирането на течността част от количеството изтича навън. Това нормално ли е?

  Това е нормално, защото е течност. След апликацията сложете дамска превръзка, а не тампон.

  1. Кога и колко време трябва да се прилага течният хигиенен продукт и трябва ли да се повтори курсът?

  Прилага се еднократно за 15 дни, ако не е посочено друго. Започнете веднага след като свърши менструацията с промивки на разтвора на прахова смес за 3 дни и след това продължете с апликациите на хигиенната течност. Курсът не се повтаря, ако не е необходимо.

  1. Необходимо ли е течността за интимна хигиена да се затопля преди апликацията?

  Да. След разтръскване на опаковката и изтеглянето на необходимото количество в спринцовката, можете да я подържите 10-ина минути в ръка, за да се затопли.

  1. Налага се да направя антибиотично лечение. Може ли едновременно с приема на антибиотика да се ползва и течността за интимна хигиена?

  Няма смисъл да се използва течността за интимна хигиена по време на антибиотично лечение. Препоръчително е да се използва разтворът на ПРАХОВА СМЕС МЕДБИО+ЗА ВАГИНАЛНИ ПРОМИВКИ. След приключване на антибиотичното лечение, продължете да прилагате течността за интимна хигиена.

  1. Какъв резултат да очаквам?

  Резултатът е заселване на лактобацили във влагалището.

  1. Необходимо ли е да се прилагат продуктите при интимния партньор?

   Да, необходимо е, тъй като микрофлората на влагалището при нормален полов живот се предава и на партньора. В трите дни на промивки вечер и сутрин накапвайте на члена от разтвора на праховата смес. По време на прилагането на течността за интимна хигиена вечер накапвайте от нея, сутрин от разтвора на праховата смес. Не забравяйте да оставите минимално количество от разтвора за тази цел.

   

 • Нарине Бейби - активни пробиотици

  Често задавани въпроси за хранителните добавки от серията „Нарине Бейби”:

   

  1. Ако бебето е на кърма, но има колики, какво да се прави и кой продукт да се ползва?

  Комплектът NARINE BABY / НАРИНЕ БЕЙБИ е за бебета, които имат колики, но са само на кърма. Предназначен е за премахване на дисбактериозата на дебелото черво, като формира лисващата или възстановява недостатъчната микрофлора в дебелото черво. Доставя пълния набор от полезни бактерии. Особено подходящ при деца, родени със секцио, както и при деца, родени по естествен път, но когато майката е имала дисбактериоза на влагалището /бактериална вагиноза/ или вагинална кандидоза. Прилагат се и при запек, диария, жълто-зелени изпражнения, хранителни непоносимости, алергии, атопичен дерматит, след антибиотично лечение. Комплектът е подходящ и за профилактично поддържане на полезните бактерии при бебета на кърма. 

  Задължително двете бутилки се редуват – преди едното хранене се дава от едната, преди следващото хранене се дава от другата бутилка, преди следващото хранене се дава пак от първата бутилка и т.н., колкото е броят на храненията. Ако бебето се храни много често, давайте му пробиотиците 6-7 пъти на денонощие.

   

  1. Ако бебето има колики и е на смесено хранене или само на адаптирано мляко, кой комплект трябва да се ползва?

  В този случай се прилага комплектът NARINE BABY / НАРИНЕ БЕЙБИ + МЕДБИО+ИНУЛИН . Предназначен е за премахване на дисбактериозата на дебелото черво, като формира лисващата или възстановява недостатъчната микрофлора в дебелото черво. Доставя пълния набор от полезни бактерии. Особено подходящ при деца, родени със секцио, и при деца, родени по естествен път, но когато майката е имала дисбактериоза на влагалището /бактериална вагиноза/ или вагинална кандидоза. Прилагат се и при запек, диария, жълто-зелени изпражнения, хранителни непоносимости, алергии, атопичен дерматит, след антибиотично лечение. Комплектът е подходящ и за профилактично поддържане на полезните бактерии при бебета на смесено хранене или само на адаптирано мляко. 

  Задължително двете бутилки с пробиотика се редуват – преди едното хранене се дава от едната, преди следващото хранене се дава от другата бутилка, преди следващото хранене се дава пак от първата бутилка и т.н., колкото е броят на храненията.

  Инулинът се слага в адаптираното мляко, когато се приготвя, и е супер храна за бактериите. Количеството е съгласно инструкциите на етикета. Той е храна, а не синтетична хранителна добавка, няма Е номер.

   

  1. Може ли да се предозират пробиотиците?

  Не, пробиотиците не могат да се предозират, тъй като те се явяват само закваска. Те увеличават своето количество, когато получават храна, докато достигнат необходимия обем, зададен от Природата в зависимост от възрастта на човека. Но все пак спазвайте указаните количества. Старайте се да не пропускате прием. Ако все пак пропуснете, не давайте следващия път двойна доза, а продължете все едно не сте пропуснали.

   

  1. Може ли да се предозира Инулинът?

  Да, може, като единствено при предозиране може да се образуват газове в червата. Спазвайте дозата на база телесното тегло на детето. 

   

  1. Може ли да се приема Инулин, ако преди това не е възстановена микрофлората на дебелото черво?

  Не е желателно, тъй като с инулина ще храните „лошите” бактерии в дебелото черво и това може да засили симптомите на дисбактериозата. 

   

  1. Може ли да се прилагат едновременно с пробиотиците от серията „Нарине бейби” и други продукти против колики?

  Не препоръчваме употребата на каквото и да било друго едновременно с прилагането на пробиотиците от серията „Нарине бейби”, защото има голяма вероятност да се унищожат пробиотичните бактерии и да се компрометира добрият резултат. Ако имате назначено някакво лечение, първо провеждате лечението и след това ползвате пробиотиците. 

   

  1. Може ли да се прилагат пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине бейби” по време на антибиотично лечение? 

  Да, може. Но антибиотиците ще унищожат полезните бактерии. В този случай препоръката е да се взема пробиотика МЕДБИО+САХАРОМИЦЕС БОЛАРДИ по време на лечение с антибиотик, за да се предотврати развитието на гъбички, а след приключване на антибиотичното лечение да се направи курс с пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине бейби”, при който вече да се заселят полезните бактерии дълготрайно в дебелото черво.

   

  1. Могат ли да се дават пробиотиците от серията „Нарине бейби” на новородено?

  Да, могат – веднага след изписването от родилното. И това е най-добрият вариант.

   

  1. Колко време трябва да се прилагат пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине бейби” и трябва ли да се повтори курсът?

  Пробиотиците се прилагат  до изчерпване на количеството в бутилките /с дневен прием съобразно таблицата в опаковката/.  Курсът не се повтаря, ако няма отново настъпил проблем /напр. след прием на антибиотик/.

   

  1. Необходимо ли е пробиотичните капки да се затоплят предварително?

  Да. Най-лесно става, като отмерите необходимото количество в мерителната чашка и го оставите на стайна температура до времето за прием. Друг начин е на водна баня – потопете дъното на мерителната чашка с поставеното отмерено количество в чаша с топла вода за около 1 минута.

   

  1. След колко време мога да очаквам резултати?

  При различните деца е различно и зависи от проблема, който се решава и от колко дълго време той съществува. Обикновено видима промяна в симптомите настъпва след 2-3 дни, но понякога е необходимо и по-дълго време. Поначало, за да се колонизират трайно полезните бактерии в дебелото черво и да станат необходимото количество, са необходими 20-30 дни.

   

  1. Освен колики, бебето ми често има и хрема/запушен нос. Какво да направя?

  В този случай е добре да се подходи комплексно, тъй като капките за нос решават локално проблема, а много често е необходимо да се засили имунната система /която е неукрепнала при бебетата/.  Това означава да се слагат пробиотичните капки за нос „Нарине назал” и едновременно с това да се приемат пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине бейби” /със или без Инулин в зависимост от храненето/.

   

  1. Трябва ли да се прави прочистване на дебелото черво?

  Силно препоръчително е за деца над 6 месеца да се направи предната вечер изчистване на дебелото черво с лаксатива „Медбио+Лактитол”, за да може да се изчисти дебелото черво качествено /трябва да се получи обилно изхождане/ и да може полезните бактерии да се колонизират с по-голяма вероятност, по-бързо и по-лесно. Веднага след изчистването преди първото хранене се започват пробиотиците. Едновремено с това започва и приема на инулин по указанията, ако детето е на храна, различна от кърма.

 • Нарине Адълт - живи активирани пробиотици

  Често задавани въпроси за хранителните добавки от серията „Нарине Адълт”:

   

  1. Имам хроничен проблем със запек, диария, колит, гастрит, хранителна непоносимост, алергия, дисбактериоза - какво трябва да направя и да ползвам?

  В този случай се ползва комплектът NARINE ADULT+ МЕДБИО+ИНУЛИН+ ЕШЕРИХИЯ КОЛИ + МЕДБИО+ ЛАКТИТОЛ. Това е най-често ползваният комплект, който съдържа пълния набор от полезни бактерии за премахване на хронична дългогодишна дисбактериоза на дебелото черво. Препоръчителен за ползване след всеки прием на антибиотици, за да се възстанови унищожената полезна микрофлора. 

  Първо се прави еднократно изчистване на дебелото черво с лаксатива „Медбио+ Лактитол“. След това задължително двете бутилки на пробиотиците „Нарине адълт” се редуват – преди едното основно хранене се взема от едната, преди следващото хранене се взема от другата бутилка, преди следващото хранене се взема пак от първата бутилка и т.н., колкото е броят на основните хранения през деня.

  След изчерпване на „Нарине адълт” се приемат в три последователни дни по едно шишенце „Медбио+Ешерихия коли”.

  „Медбио+Инулин” се взема от първият ден на приема на пробиотиците, непосредствено преди или по време на хранене, разтворен в малко вода или друга течност. Дозата му е съобразно телесното тегло. 

  В комплекта има подробно практическо ръководство за приложение на продуктите.

   

  1. Детето ми е на възраст между 3 и 7 години, има проблем със запек, диария, колит, гастрит, хранителна непоносимост, алергия, дисбактериоза - какво трябва да направя и да ползвам?

  В този случай се ползва комплектът за деца от 3 до 7 години  NARINE ADULT+ МЕДБИО+ИНУЛИН+ ЕШЕРИХИЯ КОЛИ+ МЕДБИО+ ЛАКТИТОЛ. Съдържа пълния набор от полезни бактерии за премахване на хронична дисбактериоза на дебелото черво, предизвикваща запек, диария, хранителна непоносимост, алергия, атопичен дерматит. Препоръчителен за ползване след всеки прием на антибиотици, за да се възстанови унищожената полезна микрофлора. 

  Първо се прави еднократно изчистване на дебелото черво с лаксатива „Медбио+ Лактитол“. Задължително двете бутилки на пробиотиците „Нарине адълт” се редуват – преди едното основно хранене се взема от едната, преди следващото хранене се взема от другата бутилка, преди следващото хранене се взема пак от първата бутилка и т.н., колкото е броят на основните хранения през деня.

  След изчерпване на „Нарине адълт” се приемат в три последователни дни по 3,5 мл. от пробиотика „Медбио+Ешерихия коли”.

  „Медбио+Инулин” се взема от първият ден на приема на пробиотиците, непосредствено преди или по време на хранене, разтворен в малко вода или друга течност. Дозата му е съобразно телесното тегло. Има практическо ръководство за приложението.

   

  1. Може ли да се предозират пробиотиците?

  Не, пробиотиците не могат да се предозират, тъй като те се явяват само закваска. Те увеличават своето количество, когато получават храна, докато достигнат необходимия обем, зададен от Природата в зависимост от възрастта на човека. Но все пак спазвайте указаните количества. Старайте се да не пропускате прием. Ако все пак пропуснете, не давайте следващия път двойна доза, а продължете все едно не сте пропуснали.

   

  1. Може ли да се предозира Инулинът?

  Да, може, като единствено при предозиране може да се образуват газове в червата и къркорене. Спазвайте дозата на база телесното тегло.

   

  1. Може ли да се приема Инулин, ако преди това не е възстановена микрофлората на дебелото черво?

  Не е желателно, тъй като с инулина ще храните „лошите” бактерии в дебелото черво и това може да засили симптомите на дисбактериозата. 

   

   

  1. 6. Може ли да се прилагат едновременно с пробиотиците от серията „Нарине адълт” и други продукти?

   

  Не препоръчваме употребата на каквото и да било друго едновременно с прилагането на пробиотиците от серията „Нарине адълт”, защото има голяма вероятност да се унищожат пробиотичните бактерии и да се компрометира добрият резултат. Ако имате назначено някакво лечение, първо провеждате лечението и след това ползвате пробиотиците. 

   

  1. Може ли да се прилагат пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине адълт” по време на антибиотично лечение? 

  Да, може. Но антибиотиците ще унищожат полезните бактерии. В този случай препоръчваме е да се приложи пробиотика МЕДБИО+ САХАРОМИЦЕС БОЛАРДИ по време на лечение с антибиотик, за да се предотврати развитието на гъбички и да подпомогне унищожаването на патогенните Clostridium difficile и Helicobacter pylori, а след приключване на антибиотичното лечение да се направи курс с пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине адълт”, при който вече да се заселят полезните бактерии дълготрайно в дебелото черво.

   

  1. Колко време трябва да се прилагат пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине адълт” и трябва ли да се повтори курсът?

  Пробиотиците се прилагат  до изчерпване на количеството в бутилките.  Курсът не се повтаря, ако няма отново настъпил проблем /напр. след прием на антибиотик/. Приемът на инулин трябва да продължи минимум 3 месеца.

   

  1. Необходимо ли е пробиотичните добавки да се затоплят предварително?

  Да, и е много важно. Най-лесно става, като отмерите необходимото количество пробиотик /една голяма супена лъжица е 15 мл./ и го оставите на стайна температура в чашка до времето за прием. Друг начин: сипете вряла вода в порцеланова кафена чаша, изчакайте 20-30 сек. да се затопли чашата, налейте в нея отмереното количество пробиотик, разклатете 20-30 сек., за да поеме пробиотика топлината от чашката и го изпийте.

   

  1. След колко време мога да очаквам резултати?

  При различните хора е различно и зависи от проблема, който се решава и от колко дълго време той съществува. Обикновено видима промяна в симптомите настъпва след 1-2 от началото на приема, но понякога е необходимо по-дълго време. Поначало, за да се колонизират трайно полезните бактерии в дебелото черво и да станат необходимото количество съгласно природните закони, са необходими 20-30 дни.

   

  1. Освен дисбактериоза на дебелото черво, често имам и хрема / запушен нос. Какво да направя в този случай?

  В този случай е добре да се подходи комплексно, тъй като капките за нос решават локално проблема, а чести възпалителни проблеми говорят за отслабена имунна система. Това означава да се слагат пробиотичните капки за нос „Нарине назал” и едновременно с това да се приемат пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине адълт” + Медбио+Инулин + “Медбио+E. Coli” за съответната възраст, за да заработи имунната система максимално добре.

   

  1. Освен дисбактериоза на дебелото черво, често имам и бяло течение /цистит/ дисбактериоза на влагалището. Какво да правя в този случай?

  В този случай е добре да се подходи комплексно, тъй като вагиналният пробиотик „Нарине лейди” решават локално проблема във влагалището, а уринарни инфекции и чести възпалителни проблеми говорят за отслабена имунна система.  Това означава да се приложи вагиналният пробиотик „Нарине лейди” и едновременно с това да се приемат пробиотичните хранителни добавки от серията „Нарине адълт” + „Медбио+Инулин” + „Медбио+E. Coli”, за да се засили имунната система и тя да елиминира инфекцията.

   

  1. Трябва ли да се прави прочистване на дебелото черво преди заселването на пробиотичните бактерии?

  Задължително е да се направи при възрастни и деца на възраст над 1 година /с изключение на кърмачетата, които са САМО НА КЪРМА/. Еднократно се прави изчистване на дебелото черво с лаксатива „Медбио+Лактитол” за деца и възрастни, за да може полезните бактерии да се колонизират по-бързо и по-лесно. Преди първото хранене след изчистването се започват пробиотиците.

 • хранителната добавка „Медбио+ За стави”

  Често задавани въпроси за хранителната добавка „Медбио+ За стави”:

   

  1. Имам проблем със ставите – силни болки, подагра, артрит - какво трябва да направя и да ползвам?

  Нашата добавка в този случай е „Медбио+За стави” – натурален и високо ефективен продукт изцяло на растителна основа, подходящ при натрупване на кристали на пикочната киселина в ставите, бъбреците, жлъчката, черния дроб, мускулите. Съдържа 100% натурален екстракт от глухарче, репей и целина в оптимално съотношение. 

   

  1. С какво „Медбио+ За стави е по-различен от другите продукти против подагра?

  „Медбио+ За стави” действа на съвършено различен принцип, като превръща кристалите на пикочната киселина от водонеразтворими във водоразтворими и по този начин те могат да напуснат организма, да не се натрупват, да не износват ставните повърхности и да не причиняват болка. Истинската причина за подаграта не е високата концентрация на пикочна киселина, а кристалите на пикочната киселина и невъзможността им да се напуснат организма, защото са водонеразтворими. Пикочната киселина е важен антиоксидант за организма и нейното намаляване може да доведе до влошена антиоксидантна защита. Тя не е причина за подаграта, а нейните кристали, които се натрупват в ставите. Те са истинската причина за подаграта, болките, зачервяванията. Нашият продукт въздейства така, че тези кристали да напуснат организма безболезнено. Повече по въпроса можете да прочетете в статията  „Подагра – различен научен подход” https://www.medbio-bg.eu/bg/statii/podagra-razlichen-nauchen-podhod   

   

  1. Трябва ли да спазвам някаква диета, докато приемам „Медбио+ За стави”?

  Не, не е необходимо да спазвате диета. Единствено само трябва да ограничите консумацията на домати.

   

  1. Подходящ ли е „Медбио+ За стави” за вегани и вегетарианци?

  Да, продуктът е подходящ за употреба от вегетарианци и вегани.

   

  1. Колко курса трябва да направя?

  По принцип един курс е достатъчен. Но, ако проблемът е дългогодишен,  възможно е да се наложи да направите втори курс.

   

  1. Мога ли да вземам „Медбио+ За стави” профилактично?

  Ако организмът Ви има склонност да образува кристали на пикочната киселина, трябва периодично те да бъдат извеждани, за да не се натрупват и да не създават проблеми. Препоръчително е два пъти в годината профилактично да вземате „Медбио+ За стави”, за да предотвратите рецидив.

   

  1. След колко време мога да очаквам резултати?

  При различните хора е различно и зависи от проблема, който се решава и от колко дълго време той съществува. Обикновено видима промяна в симптомите настъпва след 7-8 дни, но понякога е необходимо по-дълго време.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки