За бърза поръчка 24/7:
0879 353 677

Меню
Меню
Нещо е различно?

Нещо е различно?

Усещаш странен мирис и имаш течение?

Качествено и трайно решение ВЕДНАГА.

НАРИНЕ Лейди възстановява полезната микрофлора
по напълно естествен начин и без химия.

Нещо е различно?

Нещо е различно?

Сърбежът и паренето те побъркват?

Качествено и трайно решение ВЕДНАГА.

НАРИНЕ Лейди премахва възпалението, като възстановява добрата микрофлора
по естествен начин и без химия.

Нещо е различно?

Нещо е различно?

Усещаш силен дискомфор и сухота?

Качествено и трайно решение ВЕДНАГА.

НАРИНЕ Лейди премахва сухотата и дискомфорта,
като възстановява добрата микрофлора по естествен начин и без химия.

Нещо е различно?

Нещо е различно?

Спокойно! Вече знаеш как!

Качествено и трайно решение ВЕДНАГА.

НАРИНЕ Лейди възстановява полезната микрофлора
по напълно естествен начин и без химия.

Най-после работещо решение!

Тук е мястото, където ще намерите отговара на два важни въпроса:

Защо е толкова трудно да се възстанови полезната микрофлора във влагалището и почти винаги вагиналният дискомфорт става хроничен?

Защо течният вагинален пробиотик НАРИНЕ Лейди работи и постига отлични резултати там, където другите подобни продукти не могат?

Много често наши клиентки, които дълги години са се борили с хронични вагинални проблеми с какво ли не, изненадано установяват, че са решили проблемите си с вагиналния пробиотик НАРИНЕ Лейди. В това няма нищо изненадващо, а обикновена природна логика и процеси.

По природните закони единственото решение за липса на проблеми във влагалището е наличието на добра микрофлора в него, тъй наречените бактерии на Дьодерлайн, а от тях поне 90% са живи лактобацили. Тяхната липса или недостатъчно количество води до всички тези проблеми. Ето защо:

  1. Лекарствата, които имат ефект и доколкото го имат, работят за конкретния момент и постигат моментен ефект. Причината за това е, че при липса на лактобацили във влагалището няма кой да задържи този ефект, да го поддържа и да го направи дълготраен.
  2. Когато се ползват антибиотици, те унищожават както патогените, така и полезните лактобацили. Въпросът е не да не ползваме антибиотици, а след тяхната употреба да възстановим полезната микрофлора на влагалището. Това става само и единствено, като заселим в него лактобацили. 
  3. Опитите да се заселят лактобацили във влагалището чрез капсули, свещички и др. подобни с условно живи бактерии не са особено продуктивни, тъй като лактобацилите умират още докато се съживяват в неблагоприятните условия. Или иначе казано биват изядени преди да се събудят.
  4. Веднъж унищожени, лактобацилите няма откъде да дойдат отново сами, освен да бъдат внесени отвън и колонизирани наново и това именно става с НАРИНЕ Лейди!

НАРИНЕ ЛЕЙДИ комплект за интимна хигиена

НАРИНЕ ЛЕЙДИ комплект за интимна хигиена

Директно от производителя!

Пълен комплект за интимна хигиена.


⭐⭐⭐⭐⭐ Ива Янкулова: Много съм доволна. Помогна ми при хронифицирал цистит.

⭐⭐⭐⭐⭐ Desislava Tsonkova: Имам потвърдителни резултати от лекар, че всичко е наред!

⭐⭐⭐⭐⭐ Петя Николова: Продукта заслужава адмирации, има невероятен резултат.


Категория: Дамски пробиотици Производител: MEDBIO+ SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
104,00 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Няма наличност

Поръчка по телефона и информация: 0879353677

  • Поръчките се доставят в рамките на 1-2 работни дни
  • Безплатна доставка над 90 лв
  • Хладилна доставка

Защо НАРИНЕ Лейди?

НАРИНЕ Лейди е жива пробиотична култура от бактерии, отговаряща за създаването на добра и стабилна микрофлора във влагалището. Бактериите пристигат при Вас в активно и будно състояние, готови веднага да започнат борба с патогените. Нарине Лейди е течен пробиотик, включващ и подходящата хранителна среда, за да поддържа живите бактерии през целия период на употреба.

Това е и огромната разлика от други пробиотици, съдържащи замразени до силно минусови температури и след това изсушени бактерии, докарани до стазис, дълбок сън, от който се събуждат едва неголяма част от тях и то при идеални условията.

Знаем, че в зоната на възпаление условията са далеч от идеалните и комфортни за развитието на една полезна бактерия. Предимството на Нарине Лейди е в това, че бактериите лактобацили, съставящи основата на добрата микрофлора, са отгледани в перфектни и стерилни лабораторни условия и идват при Вас трикратно активирани, в най-добрата си и силна форма.

Къде помага НАРИНЕ Лейди?

Това са нарушения на нормалната микрофлората на влагалището. Не е необходимо да са налични всички едновременно; понякога е достатъчно да е само едно от оплакванията. Обикновено се получават следствие на прием на антибиотици, използване на антибактериални лубриканти и презервативи, антибактериални и противовъзпалителни промивки, къпане в силно хлорирани басейни, секс със заразен партньор, неправилна хигиена, неподходяща интимна козметика, тампони и други външни фактори. Това води до унищожаване на добрите бактерии. В резултат се наблюдава възпаление на лигавицата на влагалището, превзета от болестотворни бактерии и гъбички. Симптомите са променен мирис, бяло течение, парене, болка, дискомфорт и сухота. Често това състояние е придружено и от цистит.


Раждането на здраво бебе е несъмнено най-големият приоритет на всеки бъдещ родител. Задължително условие за здраво дете и в бъдеще е наличието на добра микрофлора на влагалището на майката още преди самото раждане. Това рязко намалява вероятността от проблемна бременност и спонтанен аборт. Влагалището е мястото, където бебето при раждането за първи път се сблъсква с полезни бактерии, които то заселва в организма си и това става основа за бъдещата микрофлора на храносмилателната и половата системи, както и за стартирането на имунната му система.

Ако при преминаването си през родовия канал бебето се сблъска предимно с патогенни бактерии, то ще засели организма си с тях, а това води до колики, стомашни неразположения, неспокоен сън и, както показват редица изследвания, може да доведе дори до някои форми на аутизъм. Затова е важно бъдещата майка да има във влагалището си полезните лактобацили преди раждането. Това е механизмът, който е заложен от природата, ако раждането е по естествен път.

Ако раждането е секцио – тогава няма дори теоретична възможност за заселването им и е необходимо лактобацилите да се дадат на бебето като пробиотични хранителни добавки - Нарине Бебе. .


Бактериалната вагиноза е една от двете основни причини за появата на цистит - възпаление на пикочния мехур, най-често причинено от инфекциозен патоген, тъй като отворът на пикочния канал е разположен непосредствено до влагалището, откъдето бактериите лесно мигрират в пикочната система. Втората основна причина е липсата на добре работеща имунна система, която на първо място зависи от състоянието на микрофлората в дебелото черво. Почти всяка жена прекарва цистит поне веднъж през живота си, като при голяма част състоянието рецидивира. След премахване на дисбактериозата на влагалището заселените в него колонизиращи ацидофилни бактерии мигрират през пикочния канал до пикочния мехур, унищожават патогенните бактерии, предизвикали цистита и трайно предпазват от рецидиви.


Честата и прекомерна употреба на антибиотици унищожава както вредните, така и полезните бактерии, включително във влагалището. Възстановяването на природно заложената микрофлора е основна предпоставка за предотвратяване появата на бактериална вагиноза и може да се случи само чрез заселване на живи лактобацили по подходяща методика.


Съвременният начин на живот непрекъснато създава предпоставки за унищожаване на полезните бактерии във влагалището на жената. За да се предотврати появата на заболяване и хроничен дискомфорт, е добре поне два пъти в годината да се прави профилактично по един курс с Нарине Лейди.

СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО
Съвременна лаботория за производство на пробиотични продукти от сертифицирани щамове

ПОД НАБЮДЕНИЕ
Тествани под наблюдението на медицински специалисти в чужбина с над 98% положителни резултати

БАКТЕРИИ НА ДЬОДЕРЛАЙН
Съдържа природно заложените бактерии, унищожаващи патогенната микрофлора 

АКТИВИРАНИ И ЖИВИ
Пристигат при вас в термо-бокс, напълно активирани, жизнеспособни и готови за битка

Нарине Лейди е трайно решение на вечните проблеми с дискомфорта

Виж отзивите

Последни новини

Неврологични и невродегенеративни проблеми
Вода
Повреденият мозък
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки